ایلنا

جزئیات تازه از حادثه ریزش ساختمانی در رباط کریم/ 9 کشته و 9 مصدوم

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران از از ریزش ساختمان در رباط کریم خبر داد و جزئیات حادثه را تشریح کرد.

 

آخرین خبر از لایحه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱، از نبود اراده در دولت در جریان بازپس گرفتن لایحه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان خبر داد.

 

کشف جنازه مرد ناشناس در سه راهی گیلان غرب

فرماندار چرداول در استان ایلام از کشف جنازه‌ ای در سه راهی گیلان غرب، ایوان چرداول خبر داد.

 

کرونا جان کودک ۱۰ ماهه در تبریز را گرفت

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، نخستین کودک ۱۰ ماهه مبتلا به کرونا در آذربایجان شرقی فوت کرد که البته این کودک دارای بیماری زمینه ای بوده است.

 

مرگ مشکوک یک دانشجو در خوابگاه دانشجویی مشهد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد: علت فوت دانشجوی سال آخر رشته پزشکی این دانشگاه در دست بررسی است.

 

انفجار کپسول اکسیژن در تهران دو کشته و یک مصدوم بر جا گذاشت

سرپرست مرکز اورژانس تهران از جان باختن دو نفر و مصدوم شدن یک نفر دیگر در پی انفجار کپسول اکسیژن در تهران خبر داد.

 

مرگ مشکوک مرسانا خزائی دانش آموز ۷ ساله در همدان

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان در واکنش به فوت دانش آموز مرسانا خزائی بر اثر کرونا گفت: مرسانا خزائی برای شرکت در مسابقات فدراسیون خارج از آموزش و پرورش به سمنان رفته بود و در تاریخ ۱۷ بهمن ماه نیز به علت ابتلا به کرونا در مدرسه غایب بوده است.

 

برق گرفتگی جان یک سیمبان را گرفت

منابع کارگری در شهرستان پاوه در استان کرمانشاه، از مرگ و مصدومیت دو «سیمبان» پیمانکاری شرکت توزیع برق بر اثر حادثه کار خبر دادند.

 

تازه ترین خبر درباره دریافت وام ۱۲ میلیونی برای بازنشستگان

بازنشستگان کشوری خواستار تعیین وضعیت وام ۱۲ میلیون تومانی خود شدند.

 

آدم ربایی 500 میلیاردی در تهران/ نجات مرد 45 ساله از چنگال آدم ربایان

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از آزادی فرد گرو گرفته شده و دستگیری ۲ تن از عاملان اصلی آدم‌ربایی در عملیات این پلیس خبر داد.