میزان

مرگ همزمان زوج کهنسال بر اثر گازگرفتگی

فرمانده انتظامی نی‌ریز گفت: گاز گرفتگی به دلیل نداشتن هواکش آبگرم کن و عدم تخلیه گاز منوکسید کربن، زن و شوهر کهنسال را به خواب ابدی فرو برد.

 

تجویز دکتر قلابی مرگ دو سالمند را رقم زد / او در افغانستان و تاجیکستان طبابت می کرد

شکایت مردم مبنی بر فعالیت یک پزشک بدون مجوز به کلانتری ۴۸ در خیابان اسکندری شمالی پای پلیس را به این مطب باز کرد.

 

پزشک قلابی روزی ۸ میلیون درآمد داشت

دادستان جیرفت از بازداشت پزشک قلابی زن به همراه کارآموزش در جیرفت خبر داد و گفت: آنها روزی 8 میلیون تومان درآمد داشتند.

 

آیت الله رئیسی: دست مفسدان را نه از مچ بلکه از بازو قطع می‌کنیم

رییس قوه قضاییه با تاکید بر مبارزه قاطع با فساد گفت: دست کسانی که به بیت المال دست درازی کرده‌اند را نه از مچ بلکه از بازو قطع می‌کنیم.

 

2 دختر جوان طعمه اخاذی از مردان پولدار بودند

دختران جوان با اغفال مردان پولدار آنها را به مکان خلوتی می کشاندند تا در آنجا همدستان شان که 3 پسر خشن بودند از طعمه های شان اخاذی کنند.

 

تجاوز کارگردان فیلم «سریع و خشن» به فرزندش

«راب کوهن» که سابقه کارگردانی آثاری همچون مومیایی، سریع و خشن و سه ایکس را در کارنامه دارد، شامگاه دیشب به آزار،اذیت و تجاوز جنسی متهم شد.

 

متهمان پرهام خودروی آزادشهر در دادگاه / وکیل شاکیان خواستار اشد مجازات برای متهمان شد

اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده لیزینگ خودرو معروف به پرهام آزادشهر به ریاست قاضی مزیدی برگزار شد.

 

چهار نفر از کارمندان شهرداری رسوایی به بار آوردند

رئیس حوزه قضایی بخش رودهن از بازداشت چهارنفر دیگر از کارمندان شهرداری به اتهام اخذ رشوه خبرداد.

 

پایان وکالت وکیل قلابی با پروانه جعلی

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت از بازداشت یک وکیل قلابی که با پروانه وکالت جعلی اقدام به وکالت می‌نمود، خبر داد.

 

سومین جلسه محاکمه شبنم نعمت زاده، احمدرضا لشگری پور و شرکت توسعه دارویی رسا

سومین جلسه رسیدگی به اتهامات شبنم نعمت زاده، احمدرضا لشگری پور و شرکت توسعه دارویی رسا در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی، به ریاست قاضی مسعودی مقام امروز شنبه (۶ مهرماه) برگزار شد.