زمان مطالعه: 2 دقیقه

خالی کردن جیب 20 نفر با ترفند ترفند سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده و دستگیری مجرم سایبری که با ترفند خرید و فروش و سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال از تعدادی از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
01 شهریور 1402
شناسه : 99082
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/99082
162+
بالا
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده و دستگیری مجرم سایبری که با ترفند خرید و فروش و سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال از تعدادی از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

حادثه 24 - رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده و دستگیری مجرم سایبری که با ترفند خرید و فروش و سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال از تعدادی از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

سرهنگ داوود معظمی گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: با مراجعه یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری تحت عنوان خرید و فروش ارز دیجیتال، موضوع در دستور کار پلیس فتای پایتخت قرار گرفت.

وی افزود: شاکی در اظهارات خود، عنوان داشت در شبکه اجتماعی اینستاگرام با شخصی که مدعی فعالیت کلان سرمایه‌گذاری در زمینه ارز دیجیتال بود، آشنا شدم و پس از این که اعتماد مرا جلب کرد، مبلغ ۲ میلیارد ریال برای سرمایه‌گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال برای وی واریز کردم و بعد از واریز وجه دیگر پاسخی از وی دریافت نکردم و متوجه کلاهبرداری شدم.

معظمی گودرزی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ پس از بررسی‌های همه‌جانبه و تلاش بی‌وقفه برای شناسایی مجرم، با اقدامات تخصصی و پلیسی اطلاعاتی از متهم به دست آوردند و با بهره‌گیری از عملیات مهندسی اجتماعی، این شیاد اینترنتی شناسایی شد.

رئیس پلیس فتای پایتخت اظهار داشت: با مشخص شدن هویت متهم و پس از تشریفات قضایی، تیم عملیات این پلیس مجرم را در یکی از محله‌های جنوب تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

این مقام سایبری با بیان اینکه طی بررسی پرونده بیش از ۲۰ نفر به شکات پرونده اضافه شدند، عنوان داشت: متهم پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با شاکی به جرم خود اقرار کرد و اظهار داشت با هویت جعلی و جلب اعتماد شکات با وعده واهی سود بسیار بالا حدود ۲۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کردم.

وی افزود: ساده‌ترین و مؤثرترین راه برای مقابله با اقدامات مجرمانه مجرمین سایبری، افزایش سطح آگاهی کاربران نسبت به موضوعات مختلف فضای مجازی است و این مهم جز با احساس مسئولیت، برنامه‌ریزی و صرف زمان کافی محقق نخواهد شد.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: توصیه‌های پلیس فتا را جدی بگیرید و همواره مراقب ترفند کلاهبرداران و سودجویان باشید و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت رسمی پلیس فتا به نشانی http://www.cyberpolice.ir اعلام کنید.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر