زمان مطالعه: 4 دقیقه

ترسن های ایرانی و مشکلاتی عجیب و تکان دهنده

سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن بیان اینکه براساس نرم جهانی از هر ۱۰۰ هزار نفر یک نفر دارای اختلال هویت جنسیتی (افرادی که قالب‌شان یک جنسیت و درون آنها جنسیت دیگری است) است، خدماتی که بهزیستی به این افراد ارائه می‌دهد را تشریح کرد.
30 آبان 1401
شناسه : 92030
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/92030
397+
بالا
سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن بیان اینکه براساس نرم جهانی از هر ۱۰۰ هزار نفر یک نفر دارای اختلال هویت جنسیتی (افرادی که قالب‌شان یک جنسیت و درون آنها جنسیت دیگری است) است، خدماتی که بهزیستی به این افراد ارائه می‌دهد را تشریح کرد.

حادثه 24 -  سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن بیان اینکه براساس نرم جهانی از هر ۱۰۰ هزار نفر یک نفر دارای اختلال هویت جنسیتی (افرادی که قالب‌شان یک جنسیت و درون آنها جنسیت دیگری است) است، خدماتی که بهزیستی به این افراد ارائه می‌دهد را تشریح کرد.

محمدرضا حیدرهایی با اشاره به روز جهانی تراجنسیتی اظهار کرد: براساس نرم جهانی از هر ۱۰۰ هزار نفر در جهان یک نفر مبتلا به اختلال هویت جنسیتی (افرادی که قالب‌شان یک جنسیت و درون آنها جنسیت دیگری است) است. در ایران نیز سازمان بهزیستی سالانه به ۸۰۰ نفر خدماتی را در این حوزه ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی متولی ارائه خدمات روانی و اجتماعی به افراد دارای اختلال هویت جنسیتی است، افزود: آنچه در این حوزه به سازمان بهزیستی تکلیف شده ارائه خدمت در زمینه‌های روانی و اجتماعی به این افراد است.

سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افزود: افراد برای دریافت این خدمات می‌توانند به مراکز مداخله در بحران و یا سایر مراکز سازمان بهزیستی مراجعه و خود را به کارشناسان بخش مرتبط معرفی کنند. در واقع این افراد به صورت خود معرف به مراکز مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی مراجعه و یا با معرفی از سوی سازمان‌ها، نهادها، مراکز درمانی و... پذیرش می‌شوند.

حیدرهایی با اشاره به نحوه ارائه خدمات روانی و اجتماعی به جامعه هدف گفت: ارائه خدمات در موضوع اختلال هویت جنسیتی نسبت به سایر خدمات طولانی‌تر است، چراکه اگر قرار است جراحی صورت گیرد فرد باید از نظر روحی آمادگی کامل را داشته باشد. اگرچه افراد برای انجام جراحی به سازمان بهزیستی مراجعه می‌کنند اما حتما باید خدمات روانشناسی و مددکاری را دریافت کرده تا متخصصان از اختلال هویت جنسیتی فرد اطمینان حاصل کنند.

وی ادامه داد: پس از ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به فرد دارای اختلال هویت جنسیتی و اطمینان مددکار از شرایط او، سازمان بهزیستی وی را به مراکز درمانی جهت شروع هورمون‌تراپی و جراحی معرفی می‌کند.

 حیدرهایی تصریح کرد: افراد دارای اختلال هویت جنسیتی دارای مشکلاتی هستند و بعضا برخی از آنها باتوجه به شهری که در آن زندگی می‌کنند ممکن است از سوی خانواده طرد شوند، زیرا برخی از جوامع این افراد را منحرف جنسی می‌دانند و همین موضوع موجب طرد شدن آنها از سمت خانواده و جامعه خواهد شد.

در این راستا سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ارائه خدمات مالی همچون وام‌ اشتغال و کمک هزینه‌های درمانی و توانمندسازی را از دیگر خدماتی که سازمان به این افرد ارائه می‌دهد، عنوان کرد و یادآور شد: یکی از مشکلات افراد دارای اختلال هویت جنسیتی داشتن شغل است، اغلب زمانی که دیگران متوجه اختلال آنها می‌شوند از شغل‌شان طرد شده یا هنگامی که صاحب کار آنها متوجه موضوع می‌شود ممکن است به فرد آسیب برساند.

وی با بیان اینکه با وجود این مشکلات سازمان بهزیستی در زمینه پرداخت وام خوداشتغالی و همچنین هزینه اجاره مسکن به این افراد کمک می‌کند، یادآور شد: البته بهزیستی در این زمینه با مشکلات مالی عدیده‌ای مواجه است، چراکه هر ساله مبلغ زیادی به این موضوع اختصاص داده نمی‌شود.

آخرین اخبار اجتماعی را در صفحه اخبار اجتماعی حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

کلمات کلیدی:
ارسال نظر