زمان مطالعه: 6 دقیقه

آخرین دفاع مادر بابک خرمدین در دادسرای جنایی: در قتل بابک و آرزو و فرامرز همدست بودم

مادر بابک خرمدین چند هفته پس از مرگ شوهرش اکبر خرمدین در زندان برای اخذ آخرین دفاع به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد و برای آخرین مرتبه به همدستی در قتل پسر، دختر و دامادش اعتراف کرد.
14 دی 1400
شناسه : 82793
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/82793
1107+
بالا
مادر بابک خرمدین چند هفته پس از مرگ شوهرش اکبر خرمدین در زندان برای اخذ آخرین دفاع به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد و برای آخرین مرتبه به همدستی در قتل پسر، دختر و دامادش اعتراف کرد.

حادثه 24 -  مادر بابک خرمدین چند هفته پس از مرگ شوهرش اکبر خرمدین در زندان برای اخذ آخرین دفاع به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد و برای آخرین مرتبه به همدستی در قتل پسر، دختر و دامادش اعتراف کرد.

این زن صبح امروز به شعبه پنجم دادسرای جنایی تهران منتقل شد و در برابر بازپرس محمدجواد شفیعی قرار گرفت. او در اعترافاتش گفت: اعتراف می کنم که با شوهرم در قتل بابک و آرزو و فرامرز همدست بودم. من در غذای آنها قرص می ریختم و شوهرم آنها را می کشت. در بسته بندی جنازه ها هم به شوهرم کمک می کردم.

با اخذ آخرین دفاع از این زن قرار است پرونده جنایت های او و شوهرش با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شود.

جزئیات جنایت های اکبر خرمدین

این جنایت روز 25 اردیبهشت امسال به وقع پیوست و تکه‌های جسد بابک خرمدین یک روز بعد پیدا و تحقیقات آغاز شد. بابک مستندساز و کارگردانی مطرح بود و به‌ همین ‌دلیل خبر قتل او بازتاب گسترده‌ای داشت و پرونده با حساسیت بیشتری دنبال شد تا اینکه متهمان دستگیر شدند و به کشتن فرزندشان اقرار کردند.

اکبر و همسرش در ادامه تحقیقات اعتراف کردند دامادشان فرامرز را که خواهرزاده اکبر نیز بود و همچنین دخترشان آرزو را نیز در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۷ با همان روش به قتل رساندند، تکه‌تکه کردند و اجسادشان را در سطل زباله انداختند. البته راز آن دو قتل تا زمان اعترافات اکبر فاش نشده بود.

در شرایطی که تحقیقات مقدماتی از مرد جنایتکار همچنان ادامه داشت، خواهر و برادران فرامرز به دادسرای جنایی رفتند و اعلام گذشت خود را ضمیمه پرونده کردند. آنها گفتند: ما از قصاص دایی گذشتیم اما درخواست کردیم که به حبس محکوم شود و هرگز روی آزادی را نبیند.

بعد از اعلام این گذشت ابهام بزرگی در پرونده مطرح شد. اولیای دم یکی از مقتولان از قصاص صرف‌نظر کرده بود و دو مقتول دیگر نیز فرزندان خود اکبر بودند که به‌خاطر قتل آنها قصاص نمی‌شد. این‌گونه بود که پرسش‌های زیادی درباره آینده این متهم و حکمی که برایش در نظر گرفته خواهد شد مطرح شد. در این میان اکبر خرمدین نامه‌ای نوشت و درخواست آزادی کرد. او اعلام کرد چون اولیای دم گذشت کرده‌اند و او نیز بیمار است، می‌خواهد قرار بازداشت به وثیقه تبدیل شود تا او بتواند از زندان بیرون بیاید.

این درخواست به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد و قضات این شعبه بعد از بررسی درخواست متهم اعلام کردند با توجه به جنایت‌هایی که او مرتکب شده باید تا زمان محاکمه و صدور حکم قطعی در زندان باشد؛ اما پای اکبر هرگز به دادگاه نرسید و او روز 30 آبان در زندان بر اثر بیماری فوت شد.

مرگ در زندان

اکبر خرمدین در حالی در زندان فوت شد که هنوز تحقیقات قضائی از او به پایان نرسیده بود و احتمال داشت این متهم جزئیات تازه‌ای را برای افشا داشته باشد. او در بازجویی‌ها بارها تأکید کرده بود از انجام این قتل‌ها پشیمان نیست و در تمام مراحل بازپرسی خیلی خونسرد به سؤال‌ها جواب می‌داد. اکبر که بازنشسته ارتش بود، معلومات عمومی زیادی داشت و به گفته خودش خیلی مطالعه می‌کرد. او مدعی شده بود پسرش بابک رفتارهای نامناسبی داشت و والدینش را اذیت می‌کرد، به‌ همین دلیل وی را به قتل رساند. او تهدید کرده بود اگر زنده بماند دو فرزند دیگر و نوه‌هایش را نیز می‌کشد. متهم گفته بود: بچه‌هایم همیشه من و مادرشان را اذیت می‌کردند؛ به‌خصوص بابک که از ۱۸‌سالگی اذیت‌هایش شروع شد. بچه‌ها را نزد روان‌کاو بردم که وضعیتشان خوب شد، اما بابک به جلسات روان‌کاوی نمی‌آمد. او فرد پرخاشگری بود. حتی سه بار به مادرش در خانه حمله کرد و با صندلی قصد کشتن او را داشت که هر سه بار سر رسیدم و زنم را نجات دادم.

متهم در اعترافاتش تشریح کرد با همدستی همسرش مواد بیهوش‌کننده به بابک خوراندند و پس از بیهوشی او را به قتل رساندند و جسد را پس از مثله‌کردن در سطل زباله‌هایی در فاز ۳ اکباتان، آریاشهر و میدان صنعت رها کردند.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

ارسال نظر