زمان مطالعه: 5 دقیقه

مرگ تلخ آتنا 4 ساله در هوتگ

بار دیگر خبر کشته شدن کودکی حین بازی در اطراف یک هوتگ رسانه‌ای شد، این بار آتنا چهار ساله به داخل هوتگ افتاد و جان به جان آفرین تسلیم کرد.
06 مرداد 1400
شناسه : 77587
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/77587
665+
بالا
بار دیگر خبر کشته شدن کودکی حین بازی در اطراف یک هوتگ رسانه‌ای شد، این بار آتنا چهار ساله به داخل هوتگ افتاد و جان به جان آفرین تسلیم کرد.

حادثه 24 - بار دیگر خبر کشته شدن کودکی حین بازی در اطراف یک هوتگ رسانه‌ای شد، این بار آتنا چهار ساله به داخل هوتگ افتاد و جان به جان آفرین تسلیم کرد.

بازی کودکان بلوچ کنار هوتگ و نداشتن هیچ حفاظ و فنسی در محوطه آن، باعث می‌شود که هر از گاهی خبر غم‌انگیز غرق شدن یک کودک در هوتگ رسانه‌ای شود اما خب رسماً برای این روستاهایی که هوتگ دارند، توسط مسئولان امر هیچ اقدام مثبتی صورت نمی‌گیرد.

بر اساس این گزارش، این بار خبر کشته شدن یک کودک چهار ساله در هوتگ روستای جماعت زهی رسانه‌ای شد و دل هر شنونده‌ای را این خبر به درد آورد؛ درباره فوت این دختربچه چهار ساله با یکی از اعضای شورای روستا به نام محمد نعمتی زاده تماس گرفتیم.

بعد از احداث سد زیردان، آب خیلی کم داریم

وی درباره جزئیات این ماجرا به خبرنگار تسنیم در سواحل مکران اظهار می‌کند: آتنا چهار ساله روز گذشته حین بازی کنار هوتگ ناگهان لیز می‌خورد و در همان لحظات ابتدایی پرتاب شدن در آب غرق می‌شود که به همین دلیل اعزام جسم نیمه جان او نیز به مرکز درمانی نتیجه‌ای نداشت و متأسفانه کودک فوت شد.

 این عضو شورا در ادامه می‌گوید: کلاً این روستا از امکانات رفاهی و شبکه آب رسانی محروم است و تنها در ماه مقداری مشخص آب که مسئولان امر تأکید هم کرده‌اند تنها برای شرب باید استفاده کنیم به ما می‌فرستند و این یعنی ما حتی آبی برای شست‌وشو یا دادن به دام‌هایمان نداریم و این موضوع باعث می‌شود که از هوتگ‌ها ‌استفاده کنیم.

وی با اشاره به افزایش خشکسالی در منطقه پس از احداث سد زیردان، می‌افزاید: همین چند وقت پیش همه هوتگ‌ها ‌خشک شده بودند که خوشبختانه با رهاسازی آب سد زیردان به این منطقه موافقت شد و ما نیز این آب‌ها ‌را در چند هوتگ جمع کردیم که برای شست و شو و استفاده دام‌هایمان از آن بهره ببریم و حالا نیز با توجه به نبودن مکان تفریحی و بازی کودکان نیز در کنار این هوتگ‌ها ‌بازی می‌کنند و چنین اتفاقاتی رخ می‌دهد.

برای جان کودکان بلوچ نیز به فکر باشید

در ادامه با کارشناس روانشناس حنیفه دهقانی از بومی‌های منطقه نیز تماس گرفتیم که وی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سواحل مکران می‌گوید: باور کنید کودکانی که بدون اسباب و تجهیزات بازی هستند آن هم با این محرومیتی که به دلیل دور بودن بلوچستان از پایتخت برای اهالی این منطقه پیش آمده و عمق محرومیت آن بر هیچ کسی پوشیده نیست، مطمئناً چنین مشکلاتی نیز دامن خانواده‌شان را خواهد گرفت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه با وجود چنین عمق محرومیتی، عزم بیشتری برای توسعه این منطقه لازم است، توضیح می‌دهد: اهالی منطقه نیز شهروندان ایرانی هستند که باید به آنها همانند دیگر شهروندان اهمیت داده شود و ما از دولت جدید خواستار توجه بیشتر به مشکلات زیرساختی و اساسی این منطقه هستیم که علی‌رغم بارها وعده و وعید توسط دولت‌های پیشین، همچنان هیچ اقدامی برای علاج آنها نشده است.

ارسال نظر