زمان مطالعه: 1 دقیقه

گروگان گیری و اخاذی با لباس پلیس

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی از گروگانگیری و اخاذی با عنوان ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد.
20 آذر 1399
شناسه : 70297
منبع: حادثه 24
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/70297
3115+
بالا
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی از گروگانگیری و اخاذی با عنوان ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد.

حادثه 24 - رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی از گروگانگیری و اخاذی با عنوان ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد.

سرهنگ شمسعلی حقوردیان در خصوص جزئیات این حادثه گفت: در پی تماس تلفنی فردی مبنی بر دستگیری و اخاذی فردی با عنوان مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر یکی از بستگان اش و در خواست مبلغ ۳ هزار دلار جهت رهایی وی، به علت حساسیت بالا رسیدگی به موضوع و هماهنگی‌های لازم در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه گروگانگیران با برنامه ریزی قبلی و جمع آوری عکس و سوژه مورد نظر و گروگان گرفتن وی، با تهدید شخص به منظور انتشار آنها و تماس با خانواده وی با عنوان مأمور پلیس مبارزه با مواد مخدر و شرح اینکه، سوژه دستگیر شده نزد پلیس می‌باشد و جهت آزاد سازی ۳ هزار دلار باید پرداخت شود.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی افزود: با هوشیاری مأموران و اقدامات اطلاعاتی و شناسایی، طی یک عملیات منسجم پلیسی، موفق به رهاسازی یک نفر و دستگیری ۳ گروگانگیر شدند.

حقوردیان خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شدند.

ارسال نظر
212+
بالا
114+
بالا
99+
بالا
98+
بالا
96+
بالا
81+
بالا
78+
بالا
71+
بالا
70+
بالا
61+
بالا
59+
بالا
59+
بالا
58+
بالا
58+
بالا
57+
بالا
57+
بالا
51+
بالا
35+
بالا