زمان مطالعه: 4 دقیقه

شکنجه گر سگ های بوشهری دستگیر شد + جزئیات هولناک

عامل زنده‌به‌گور کردن ۵ توله سگ و شکنجه مادرشان در یکی از روستاهای بوشهر، شناسایی شده و تحویل مراجع قضایی خواهد شد.
15 آذر 1399
شناسه : 70090
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/70090
971+
بالا
عامل زنده‌به‌گور کردن ۵ توله سگ و شکنجه مادرشان در یکی از روستاهای بوشهر، شناسایی شده و تحویل مراجع قضایی خواهد شد.

حادثه 24 - عامل زنده‌به‌گور کردن ۵ توله سگ و شکنجه مادرشان در یکی از روستاهای بوشهر، شناسایی شده و تحویل مراجع قضایی خواهد شد.

طی ساعات گذشته، فیلم از یک حیوان‌آزاری بسیار دلخراش در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود که افکار عمومی را به شدت مشوش کرده به گونه‌ای که کاربران مصرانه خواستار محاکمه عامل این حیوان‌آزاری هستند.

در این فیلم که در حوالی روستای چاهکوتاه در نزدیکی بوشهر ضبط شده است، فرد متخلف یک سگ ماده را تا گردن زیر خاک دفن کرده و مکررا با موتور از روی سر حیوان نگون‌بخت که از خاک بیرون مانده رد می‌شود. زوزه‌های دلخراش این سگ هنگامی که چرخ موتور بارها روی سرش فشار داده می‌شود دل هر شنونده‌ای را به درد می‌آورد.

این حیوان‌آزاری بیمارگونه اما به همین جا ختم نمی‌شود. فرد متخلف که ظاهرا جوانی ۱۷ ساله از اهالی منطقه است علاوه بر آزار این ماده سگ، ۵ توله این حیوان را زیر خاک زنده‌به‌گور می‌کند.

احسان موسوی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان بوشهر در این باره به میزان گفت: اداره کل حفاظت محیط زیست بوشهر، ساعاتی پس از وقوع این حیوان‌آزاری، متخلف را شناسایی و از وی طرح شکایت کرد که روند تحویل وی به مراجع قضایی در دست اجرا قرار دارد.

وی درباره سرنوشت این سگ و توله‌هایش گفت: خوشبختانه با سررسیدن مردم، سگ مادر زنده، نجات یافت و ۵ توله‌اش از زیر خاک خارج شدند.

موسوی افزود: از این ۵ توله که زنده به گور شده بودند، ۲ توله زنده ماندند که به همراه مادرشان از منطقه دور شدند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست بوشهر یادآور شد: متخلف به اداره کل حفاظت محیط زیست بوشهر احضار شده و طی ساعات آینده برای ارائه اظهاراتش در اداره حاضر خواهد بود.

حالا باید منتظر ماند و دید، با توجه به جریحه‌دار شدن احساسات عمومی در پی این حیوان‌آزاری، چه مجازاتی در انتظار متهم خواهد بود.

گفتنی است، پیش‌نویس قانون منع حیوان‌آزاری که تدوین آن از اواخر سال ۹۴ آغاز شد ابتدا در قالب لایحه از سازمان حفاظت محیط زیست به هیئت دولت راه یافت. لایحه‌ای که تعلل دولت در ارسال آن به مجلس شورای اسلامی سبب شد این پیش‌نویس سال گذشته با پیگیری‌های فراکسیون محیط زیست مجلس، در قالب طرح به مجلس ارائه شود. اما این طرح که شهریور سال گذشته در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد تا به امروز در کمیسیون حقوقی مجلس معطل مانده است.

درخواست تصویب قانون منع حیوان‌آزاری اخیرا با بیش از ۲۰هزار امضا تحویل فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی شده و مورد استقبال رئیس این فراکسیون قرار گرفت.

ارسال نظر