حادثه 24 - اعضای یک خانواده ۹ نفره با خوردن نودل هایی که در فریزر خانه شان بود در دم جان سپردند.
به نقل از میرر، قربانیان این خانواده چینی ۷ بزرگ سال و ۲ کودک بوده اند که به گفته پزشکان با اسید موجود در نودل های یخ زده جان خود را از دست داده اند.
بنا بر اطلاعات منتشر شده رشته های فرنگی نودل بیش از یک سال در فریزر خانه نگهداری شده و حاوی ذرت تخمیر شده ای بوده که با تولید اسید بونگ کرک مسمومیت شدید و مرگبار را ایجاد کرده است.
جالب آنکه ۳ کودک دیگر خانواده به دلیل دوست نداشتن طعم نودل ها از خوردن آن امتناع کرده و از این حادثه مرگبار نجات یافته اند.
گائو فی مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها در چین در این ارتباط گفت:مسمومیت با اسید بونگ کرک همواره کشنده است و تنها چند ساعت پس از خوردن غذا به همراه دل درد ، تعریق زیاد و در نهایت کما و مرگ همراه خواهد بود.