سردار حسین رحیمی روز چهارشنبه در بازدید از مناطق شوش، هرندی و مولوی افزود: یکی از اینها، خانهای است که طی مدت ۲۰ سال گذشته فقط محل رفت و آمد معتادان بوده و مخروبه است اما نمیدانم چرا تخریب نمیشود؛ جالب اینجاست که در این مدت هیچ مالکی برای این مدل خانهها پیدا نشده است.
وی ادامه داد: بیش از ۳۰۰ هزار نفر در محلههای شوش، مولوی و هرندی زندگی میکنند و بعد از یک سال و اندی از اجرای پاکسازی این مناطق، هنوز هم دغدغهمند هستند.
به گفته «رحیمی» شروع پاکسازی این محلهها بعد از اینکه شخص رهبری در جلسهای راجع به موضوع هرندی صحبتی کردند، توسط پلیس و دستگاههای دیگر در هفتم بهمن سال ۹۷ شروع و تا ۱۵ روز، کار پاکسازی انجام شد.
وی ادامه داد: بالغ بر یک سال و ۸ ماه از این طرح میگذرد و همه دستگاهها تلاش کردند و امروز وضعیت بهتر شده و جمع شدن ما در اینجا برای تثبیت این طرح است.
رییس پلیس تهران با بیان اینکه شخص ریاست قوه قضاییه نیز دغدغه این محلهها را دارد، گفت: ما به عنوان پلیس در این مدت ۹۳۷ عملیات بزرگ و کوچک از پلمب خانه قرمز تا جمعآوری معتادان و دستگیری سارقان انجام دادهایم.
وی افزود: هفته پیش ۲۰ نفر از اراذل و اوباش، ۲۰۰ سارق و معتاد متجاهر در محلههای شوش و هرندی را دستگیر و ۱۵۰ کیلوگرم انواع مخدر کشف کردیم.
سردار رحیمی به شیوع کرونا و تاثیر آن بر محلههای شوش و هرندی اشاره کرد و گفت: مجبور به آزادسازی تعداد زیادی از معتادان متجاهر بعد از شیوع کرونا شدیم اما تلاش ما ادامه دارد؛ بپذیرید که جمعآوری و نگهداری ۱۰ تا ۱۵ هزار معتاد متجاهر آن هم در دوره کرونا سخت است.
وی تاکید کرد: فضا و محیط محلههای شوش و هرندی باید تغییر کند که در این راه، شهرداری اقدامات خوبی انجام داده است اما باید تسریع شود.
مراکز بازپروی معتادان به خارج از شهر منتقل شود
رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: مراکز بازپروی معتادان در محلههای شوش و هرندی باید تعطیل شود زیرا بسیاری از معتادان برای گرفتن متادون و برخی مواد به این مراکز مراجعه میکنند و این خود برای مردم محله آسیبزاست.
سردار رحیمی افزود: ما نمیگوییم که این مراکز و خوابگاهها کلا تعطیل شود اما باید جابجا و به بیرون شهر منتقل شود.
طرح پاکسازی و ساماندهی معتادان متجاهر در منطقه شوش، مولوی و هرندی توسط پلیس تهران بزرگ در حال اجراست.