زمان مطالعه: 4 دقیقه

مراقب کلاهبرداران اینترنتی در ماه محرم باشید

رئیس پلیس فتا تهران با اشاره به تاثیر ویروس کرونا بر کسب و کار شهروندان و مراسم سوگواری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) و اقدامات خیر خواهانه تعدادی از موسسات در جمع آوری کمک های مومنانه گفت: شهروندان هنگام واریزی وجوه نکات هشداری پلیس فتا را رعایت کنند.
04 شهریور 1399
شناسه : 56508
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/56508
365+
بالا
رئیس پلیس فتا تهران با اشاره به تاثیر ویروس کرونا بر کسب و کار شهروندان و مراسم سوگواری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) و اقدامات خیر خواهانه تعدادی از موسسات در جمع آوری کمک های مومنانه گفت: شهروندان هنگام واریزی وجوه نکات هشداری پلیس فتا را رعایت کنند.

حادثه 24 - رئیس پلیس فتا تهران با اشاره به تاثیر ویروس کرونا بر کسب و کار شهروندان و مراسم سوگواری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) و اقدامات خیر خواهانه تعدادی از موسسات در جمع آوری کمک های مومنانه گفت: شهروندان هنگام واریزی وجوه نکات هشداری پلیس فتا را رعایت کنند.

 سرهنگ داود معظمی گودرزی بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تحت تاثیر قرار گرفتن برخی از کسب و کارها، و اقدام خداپسندانه برخی از سازمان ها و موسسات خیریه در جمع آوری کمک های مومنانه و یا جمع آوری نذورات با توجه به فرار رسیدن ماه محرم لازم است تا شهروندان در واریز وجوه و نذورات نکات های هشداری را رعایت کنند.

وی افزود: با توجه به افزایش دانلود نوحه و کلیپ‌های مذهبی در ماه محرم توسط شهروندان، یکی از شیوه‌های شیادان سایبری، ارسال فایل‌ها و اپلیکیش‌های مخرب در قالب نوحه‌ها و کلیپ‌های محرم در کانال‌ها ، صفحات و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی است. که شهروندان بایستی اینگونه موارد را حتما از سایت های شناخته شده هیئات و موسسات دارای مجوز فعالیت دانلود و یا از فروشگاه های معتبر دریافت کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: روش دیگر مجرمان سایبری در ایام محرم ارسال پیام‌هایی حاوی لینک جعلی در شبکه‌های اجتماعی و از بستر های گوناگون تحت عنوان دریافت نذورات برای کمک به نیازمندان است. شیادان در این پیام‌ها از شهروندان می‌خواهند به جای پخش نذری، مبلغ آن را برای کمک به نیازمندان واریز کنند.

این مقام انتظامی بیان کرد: شهروندان مراقب باشند زیرا امکان دارد لینک معرفی شده در شبکه‌های اجتماعی، کاربران را به یک درگاه بانکی جعلی (فیشینگ) هدایت نموده و پس از آن اقدام به سرقت اطلاعات بانکی کاربران می‌کنند.

سرهنگ گودرزی ضمن اشاره به سوءاستفاده از اسامی هیئت‌ها و مؤسسات خیریه شناخته شده گفت: مورد دیگری که شهروندان باید مد نظر قرار دهند این است که هم در فضای مجازی و هم در فضای حقیقی شاهد این هستیم که در موارد بسیاری، شیادان خود را به عنوان یکی از موسسات خیریه معتبر و شناخته شده جا می‌زنند. آنها با‌ سوءاستفاده از جایگاه و اعتبار آن موسسه نزد مردم و یا سوء استفاده از نام و نشان آنها، اقدام به دریافت وجه می‌کنند.

وی تاکید کرد: شهروندان بدون بررسی و مطمئن شدن از منبع ارسال پیام در شبکه های اجتماعی اقدام به واریز وجه نکنند و حتما پس از بررسی از طریق اشخاص مطمئن و یا از طریق وب سایت رسمی و شماره حساب هایی که به نام سازمان و یا موسسه خیریه می باشد کمک های خود را انجام دهند .

رئیس پلیس فتا تهران گفت: با عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری امام حسین (ع) از شهروندان درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در فضای مجازی به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه و موضوع را در قسمت گزارشات مردمی ثبت کنند.

ارسال نظر