زمان مطالعه: 4 دقیقه

دستبرد هکر 14ساله اراکی به 200 حساب بانکی

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی از دستگیری هکری ۱۴ ساله در اراک خبر داد و گفت: این هکر با استفاده از فیشینگ از ۲۰۰ حساب بانکی سرقت کرده بود.
15 مرداد 1399
شناسه : 55534
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/55534
894+
بالا
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی از دستگیری هکری ۱۴ ساله در اراک خبر داد و گفت: این هکر با استفاده از فیشینگ از ۲۰۰ حساب بانکی سرقت کرده بود.

حادثه24- جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی از دستگیری هکری ۱۴ ساله در اراک خبر داد و گفت: این هکر با استفاده از فیشینگ از ۲۰۰ حساب بانکی سرقت کرده بود.

سرهنگ یوسف سپهوند اظهار داشت: چندی پیش شهروندی اراکی با ارائه مرجوعه قضائی، درخواست رسیدگی به برداشتی غیرمجاز از اطلاعات حساب بانکی اش را به این پلیس ارائه داد و بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در تحقیقات انجام شده مشخص شد که این فرد در یک کانال تلگرامی برنامه ای را دانلود کرده و برای فعال سازی آن، از طریق این برنامه به یک درگاه اینترنتی هدایت شده که بعد از وارد کردن اطلاعات حساب بانکی اش در این درگاه، متوجه برداشت غیرمجاز از حسابش می شود.

این مقام انتظامی ادامه داد: با آغاز تحقیقات تخصصی کارشناسان پلیس فتا در رسیدگی به این موضوع، اطلاعاتی دیگر از سرقت های حساب بانکی اشخاصی دیگر از طریق این برنامه جعلی که با عنوان خرید شارژ ارزان قیمت و سهام عدالت در شبکه های اجتماعی تبلیغ می شد، به دست آمد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در روند تحقیقات تکمیلی پلیس، عامل این برداشت های غیرمجاز در یکی از استان های همجوار شناسایی و با هماهنگی انجام شده با مرجع قضائی این فرد که نوجوانی ۱۴ ساله بود، دستگیر و به یگان انتظامی استان مرکزی منتقل شد.

سرهنگ سپهوند با اشاره به اعتراف فرد دستگیر شده به جرایم سایبری خود بیان داشت: با توجه به اسناد و مدارکی که در روند رسیدگی به این پرونده به دست آمده بود، متهم به تبلیغ نرم افزار فیشینگ با عنوان خرید شارژ ارزان قیمت و سهام عدالت در شبکه های اجتماعی اعتراف کرد و اذعان داشت با این روش ۲۰۰ اطلاعات حساب بانکی را سرقت کرده است.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه امروزه بسیاری از برنامه‌های غیرمجاز که در فضای مجازی وجود دارند در واقع طعمه‌ای از سوی کلاهبرداران است، گفت: کاربران مراقب باشند تا به هر برنامه‌ای که در فضای مجازی تبلیغ می‌شود اعتماد نکنند، زیرا افراد سودجو از طریق این نرم‌افزارها کاربران را به درگاه‌های جعلی کشانده و اقدام به کلاهبرداری از آن‌ها می کنند.

سرهنگ سپهوند در پایان گفت: کاربران از عضویت در کانال‌های تلگرامی تحت عناوین فروش شارژ ارزان‌قیمت، فروش اکانت بازی‌های رایانه‌ای، همسریابی، ماهواره جیبی و ... جدا خودداری کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار قرار نگیرند و در صورتی‌که با چنین مواردی برخورد کردند موضوع را سریعاً از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

 
ارسال نظر