زمان مطالعه: 1 دقیقه

ابتکار جالب صاحب رستوران در روزهای کرونایی/ استفاده از مشتری‌های مقوایی

از آنجا که رستوران‌ها مجاز به پذیرش فقط 10مشتری در یک زمان هستند، فرانک آنجلتا، صاحب رستوران Five Dock Dining قصد دارد از مشتریان مقوایی در رستوران خود برای پر‌کردن فضای خالی استفاده کند که ایده خلاقانه‌ای در نوع خود محسوب می‌شود.
31 اردیبهشت 1399
شناسه : 32205
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/32205
524+
بالا
از آنجا که رستوران‌ها مجاز به پذیرش فقط 10مشتری در یک زمان هستند، فرانک آنجلتا، صاحب رستوران Five Dock Dining قصد دارد از مشتریان مقوایی در رستوران خود برای پر‌کردن فضای خالی استفاده کند که ایده خلاقانه‌ای در نوع خود محسوب می‌شود.

حادثه24- از آنجا که رستوران‌ها مجاز به پذیرش فقط 10مشتری در یک زمان هستند، فرانک آنجلتا، صاحب رستوران Five Dock Dining قصد دارد از مشتریان مقوایی در رستوران خود برای پر‌کردن فضای خالی استفاده کند که ایده خلاقانه‌ای در نوع خود محسوب می‌شود. به گزارش آدیتی‌سنترال، او حتی از سر و صداهای پس‌زمینه برای شبیه‌سازی یک رستوران شلوغ استفاده می‌کند تا مشتری احساس تنهایی یا خلوتی بیش از حد نکند و برای ساعاتی ویرس کرونا را فراموش کند.

ارسال نظر