زمان مطالعه: 3 دقیقه

هکر 16 ساله با ارسال ربات های آلوده طعمه های خود را شکار می کرد

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات چهارمحال وبختیاری از دستگیری نوجوان کلاهبردار اینترنتی توسط پلیس فتای استان خبر داد.
04 دی 1398
شناسه : 28020
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/28020
835+
بالا
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات چهارمحال وبختیاری از دستگیری نوجوان کلاهبردار اینترنتی توسط پلیس فتای استان خبر داد.

حادثه 24 - رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات چهارمحال وبختیاری از دستگیری نوجوان کلاهبردار اینترنتی توسط پلیس فتای استان خبر داد.

سرهنگ مرتضی عسگری روز چهارشنبه با اشاره به مراجعه یک نفر از هم استانی‌ها به پلیس فتا مبنی بر برداشت از حساب و کارت بانکی، موضوع در دستورکار پلیس فتای استان قرار گرفت.

وی اظهار داشت: این کلاهبردار اینترنتی که نوجوان ۱۶ ساله ساکن استانهای شمال شرق کشور بود، با تهیه و ارسال لینک‌های و ربات‌های آلوده در شبکه‌های اجتماعی اهداف خود را شکار می‌کرد، به گونه‌ای که کاربران برای نصب اپلیکیشن و ربات‌ها داخل فضای مجازی بر روی لینک کلیک می کردند.

به گفته وی ، با کلیک روی این اپلیکیشن و یا ربات از کاربر پرداخت مبلغ ۲۰ تا ۴۰ هزار ریال بایت نصب درخواست می‌شد که کاربر برای پرداخت پول به درگاه جعلی راهنمایی می‌شد که با مراجعه به این درگاه، اطلاعات کارت بانکی را کابر وارد می‌کرد و با با پیامی با مضمون اینکه کارت شما برای مبالغ کمتر از ۴۰ هزار ریال معتبر نیست، کاربر کارت‌های دیگر بانکی را امتحان می‌کرد.

عسگری اظهار داشت: کلاهبردار با ثبت اطلاعات بانکی افراد در اولین فرصت حساب بانکی کاربر را خالی می کرد و پول‌ها از بانه اینترنتی جنس خریداری می‌کرد و این اجناس را نیز از طریق سایت های مختلف به فروش می‌رسانده است.

وی با اشاره به اینکه این نوجوان یک شبکه پولشویی راه‌اندازی کرده بود، افزود:با اقدامات پلیسی و اطلاعاتی متهم در شهرهای شمالی کشور دستگیر و با نیابت قضایی، همکاران پلیس فتا به شمال اعزام و متهم به همراه اجناسی که از این طریق خریده بود به چهارمحال و بختیاری دلالت داده شد.

وی گفت: متهم به ۱۶ مورد کلاهبرداری اینترنتی اعتراف کرده است.

 رییس پلیس فتا استان چهارمحال و بختیاری گفت: نظارت نکردن خانواده بر فعالیت فرزندان در فضای مجازی و بی‌توجه کاربران به هشدارهای پلیس نسبت به اعتماد درگاه‌های جعلی و استفاده از رمز یکبار مصرف از دلایل افزایش این کلاهبرداری‌هاست.

وی از مردم خواست به درگاه فضای مجازی اعتماد نکنند و از رمز دوم یکبار مصرف استفاده کنند تا زمینه کلاهبرداری به حداقل برسد.

سرهنگ عسگری افزود: ۷۰ درصد پرونده‌های پلیس فتا در استان کلاهبرداری مالی است که ۸۰ درصد این پرونده‌ها کشف می‌شود،

ارسال نظر