زمان مطالعه: 2 دقیقه

حبس زن و بچه در اتاقک آسانسور توسط همسر

زن جوان و دختر سه ساله‌ای که توسط همسر در اتاقکی در اتاقک آسانسور حبس شده بودند، نجات یافتند.
11 آبان 1405
شناسه : 144380
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/144380
32+
بالا
زن جوان و دختر سه ساله‌ای که توسط همسر در اتاقکی در اتاقک آسانسور حبس شده بودند، نجات یافتند.

حادثه 24 –زن جوان و دختر سه ساله‌ای که توسط همسر در اتاقکی در اتاقک آسانسور حبس شده بودند، نجات یافتند.

ساعت ۰۱:۳۰ بامداد روز گذشته، پدر و مادری با اضطراب و نگرانی فراوان به کلانتری محله مشیریه مراجعه کرده و اعلام می‌کنند که مدت دو روز است که از دخترشان خبری ندارند و همچنین بیان داشتند که دخترشان با همسرش اختلافات شدیدی داشته و برای همین تصور می‌کنند که داماد خانواده، دخترشان را به قتل رسانده و یا آسیب جدی به وی وارد کرده است.

در همان زمان، داماد خانواده نیز به کلانتری مراجعه و اعلام می‌کند که من همسرم را نکشته‌ام ولی اجازه نمی‌دهم که کسی وارد منزلم شود.

 با طرح این ادعا و مشکوک بودن اظهارات داماد، مأموران انتظامی از قاضی حمید محمدی (بازپرس کشیش قتل دادسرای جنایی) کسب تکلیف کرده و با اخذ دستور قضایی، مقرر می شود که مأمورین به منزل مشترک ورود کرده و موضوع را بررسی کنند.

ماموران پس از ورود به منزل، دختر این پدر و مادر که طرح شکایت کرده‌اند، در محل پیدا نمی کنند و با توجه به اینکه درب پشت بام باز بوده، ماموران برای بررسی بیشتر وارد آن محل می شوند. در ادامه ملاحظه می شود که آن دختر به همراه فرزند مشترک ۳ ساله، در اتاقک آسانسور پشت بام منزل مسکونی گیر کرده و درب به رویشان بسته است.

اوضاع جسمانی ایشان مطلوب بوده ولی با تألم روانی مواجه شده بودند و مأمورین دختر و فرزندش را از اتاقک خارج و تحویل خانواده داده اند.

حسب بررسی به عمل آمده فرد داماد، آنان را در اتاقک حبس کرده و علتش را حل نشدن اختلافات خانوادگی عنوان کرده است. فرد مذکور تحت نظر قرار گرفته و  اقدامات قضایی و قانونی در مورد نامبرده در شعبه چهارم بازپرسی دادسرای جنایی تهران حال انجام است.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

کانال بله *حادثه ۲۴* را اینجا دنبال کنید

ارسال نظر