زمان مطالعه: 1 دقیقه

قصابی خوک» شگردی برای کلاهبرداری

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا، نسبت به گسترش شگرد جدید کلاهبرداری با عنوان قصابی خوک در پیام‌رسان‌هایی چون تلگرام، واتساپ و اینستاگرام هشدار داد.
20 شهریور 1405
شناسه : 144053
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/144053
43+
بالا
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا، نسبت به گسترش شگرد جدید کلاهبرداری با عنوان قصابی خوک در پیام‌رسان‌هایی چون تلگرام، واتساپ و اینستاگرام هشدار داد.

حادثه 24  معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا، نسبت به گسترش شگرد جدید کلاهبرداری با عنوان قصابی خوک در پیام‌رسان‌هایی چون تلگرام، واتساپ و اینستاگرام هشدار داد.

سرهنگ جواد مختاررضایی در این خصوص گفت: این شگرد با وعده کسب درآمد دلاری از طریق انجام تسک‌های ساده مانند لایک کردن پست‌ها آغاز می‌شود.

وی افزود: کلاهبرداران ابتدا با واریز مبالغ ناچیز، اعتماد قربانی را جلب کرده و سپس با طرح پیشنهاد سرمایه‌گذاری و واریز ارز دیجیتال (تتر) برای کسب سودهای کلان، اقدام به مسدود کردن حساب و اخاذی مبالغ بیشتر می‌کنند.

سرهنگ مختاررضایی تأکید کرد: هیچ پلتفرم معتبری برای دریافت سود، درخواست واریز وجه (به خصوص ارز دیجیتال) نمی‌کند. هرگونه پیام با مضمون کسب درآمد آسان و سریع، احتمالاً کلاهبرداری است.

 معاون اجتماعی پلیس فتا تاکید کرد: در صورت مواجهه با این موارد، ضمن عدم واریز هرگونه وجه، فوراً از طریق سامانه ۰۹۶۳۸۰ یا وب‌سایت policefata.ir شکایت خود را ثبت نمایید.

وی در پایان از شهروندان درخواست کرد: با هوشیاری و اطلاع‌رسانی این هشدارها، از دارایی‌های خود در فضای مجازی محافظت کنند.

آخرین اخبار اجتماعی را در صفحه اخبار اجتماعی حادثه 24 بخوانید.

 صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

کلمات کلیدی:
ارسال نظر