حادثه 24 –فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر از رهایی گروگان پس از ۱۶ روز و دستگیری یکی از گروگانگیرها خبر داد.
سرهنگ مرتضی نوری پناه ظهر جمعه به خبرنگاران گفت: در پی ربایش مسلحانه فردی ۶۵ ساله در شهرستان مهاباد، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت .
فرمانده انتظامی شهرستان ایرنشهر تصریح کرد: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسیهای همه جانبه، مشخص شد گروگانگیرها به علت اخاذی اقدام به ربایش وی کرده که به شهرستان مهرستان منتقل و از انجا به ایرانشهر انتقال داده اند.
وی اظهار کرد: پس از شانزده روز کار اطلاعاتی و اقدامات فنی و عملیاتی و همچنین روشهای نوین کشف جرم فرد ربوده شده از چنگان گروگان گیرها آزاد و به آغوش خانواده اش برگشت.
فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر در خاتمه از دستگیری فردی در این رابطه خبر داد و گفت: تلاش برای دستگیری سایر متهمان این باند ادامه دارد.
آخرین اخبار «حوادث سیستان و بلوچستان» را در صفحه حوادث سیستان و بلوچستان و حوادث زاهدان حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.