زمان مطالعه: 1 دقیقه

شکنجه پیزرن 72 ساله به خاطر سرقت طلاهایش در ساری

رئیس پلیس آگاهی مازندران از بازداشت متهم به جعل عناوین دولتی و نظامی که با آدم ربایی و حبس غیرقانونی پیرزنی ۷۲ ساله و سرقت طلاجات و اموال قیمتی اش، قصد کشتن این فرد را داشته، خبر داد.
19 بهمن 1404
شناسه : 133172
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/133172
56+
بالا
رئیس پلیس آگاهی مازندران از بازداشت متهم به جعل عناوین دولتی و نظامی که با آدم ربایی و حبس غیرقانونی پیرزنی ۷۲ ساله و سرقت طلاجات و اموال قیمتی اش، قصد کشتن این فرد را داشته، خبر داد.

حادثه 24 -رئیس پلیس آگاهی مازندران از بازداشت متهم به جعل عناوین دولتی و نظامی که با آدم ربایی و حبس غیرقانونی پیرزنی ۷۲ ساله و سرقت طلاجات و اموال قیمتی اش، قصد کشتن این فرد را داشته، خبر داد.

سید سجاد حسنی بالاجاده  - سرهنگ سامع خورشاد رئیس پلیس آگاهی مازندران گفت: در پی وقوع جنایت هولناک با انتقال پیرزنی ۷۲ ساله به مرکز درمانی که از نواحی مختلف بدن دچار جراحات شدید شده بود و نجات وی از مرگ حتمی، موضوع در دستور کارآگاهان اداره جرایم جنایی پلیس آگاهی قرار گرفت.

او افزود: با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی، کارآگاهان پلیس آگاهی رد مردی حدوداً ۵۱ ساله را در این پرونده شناسایی کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان مازندران گفت: ماموران در ادامه تحقیقات از مالباخته با شناسایی مخفیگاه متهم این فرد را دستگیر و در بازجویی‌های فنی دریافتند، این مرد با جعل عناوین دولتی و نظامی، پس از جلب اعتماد این پیرزن، وی را به عقد موقت خود درآورد و پس از آن آدم ربایی و حبس غیرقانونی این زن، اقدام به اخاذی و سرقت طلاجات و اموال قیمتی وی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال کرده است.

سرهنگ خورشاد افزود: متهم پس از سرقت و اخاذی اموال پیرزن و انتقال وی به جنگل با بستن دست و پای شاکیه با ایجاد جراحات عمیق در بدن وی قصد کشتن و قتل وی را داشته که با نجات این زن، شناسایی، دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شد.

آخرین اخبار «حوادث مازندران» را در صفحه حوادث مازندران و حوادث ساری حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر