زمان مطالعه: 1 دقیقه

جزئیات قتل هولناک در خیابان خواجه‌یار شهر خواف

دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان خواف گفت:در پی گزارش درگیری منجر به قتل در خیابان خواجه‌یار شهر خواف، پلیس آگاهی در عملیاتی ضربتی متهم را شناسایی و در کمتر از 48 ساعت دستگیر کردند.
28 آبان 1404
شناسه : 132425
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/132425
42+
بالا
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان خواف گفت:در پی گزارش درگیری منجر به قتل در خیابان خواجه‌یار شهر خواف، پلیس آگاهی در عملیاتی ضربتی متهم را شناسایی و در کمتر از 48 ساعت دستگیر کردند.

حادثه 24 -دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان خواف گفت:در پی گزارش درگیری منجر به قتل در خیابان خواجه‌یار شهر خواف، پلیس آگاهی در عملیاتی ضربتی متهم را شناسایی و در کمتر از 48 ساعت دستگیر کردند.

سیدمحمد رسولی از خواف اظهار کرد: در پی گزارش درگیری منجر به قتل در خیابان خواجه‌یار شهر خواف به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 و دادسرا بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی به‌طور ویژه وارد عمل شدند.

دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان خواف افزود: پلیس آگاهی خواف در عملیاتی ضربتی با هدایت تخصصی دادرس جانشین بازپرس و بررسی سرنخ‌های موجود متهم را شناسایی و در کمتر از 48 ساعت دستگیر کردند.

وی گفت: برابر نتایج حاصل از اعترافات متهم، انگیزه شخصی علت درگیری و قتل بوده است و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

رسولی در پایان با تأکید بر اینکه مردم همواره باید آستانه صبر و تحمل خود را افزایش دهند، خاطرنشان کرد: پلیس و دستگاه قضا به‌طور مستمر برای برقراری نظم و امنیت و برخورد با مجرمان آماده‌اند و انتظار می‌رود شهروندان عزیز نیز همکاری با پلیس و دستگاه قضایی داشته باشند تا جامعه‌ای امن برای هموطنان فراهم شود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خواف در پایان از همکاری مسئولین قضایی و پلیس که در روند پرونده تلاش شبانه‌روزی انجام دادند، تقدیر و تشکر کرد.

آخرین اخبار «حوادث خراسان رضوی» را در صفحه حوادث خراسان رضوی و حوادث مشهد حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

 

ارسال نظر