زمان مطالعه: 1 دقیقه

قصاص عامل قتل ۳ نفر در کردکوی در ملاءعام

عامل قتل ۳ نفر در شهر کردکوی استان گلستان سحرگاه امروز پنج‌شنبه ۳۰ مرداد در محل وقوع جنایت و در ملاءعام به دار مجازات آویخته شد.
30 مرداد 1404
شناسه : 131124
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/131124
91+
بالا
عامل قتل ۳ نفر در شهر کردکوی استان گلستان سحرگاه امروز پنج‌شنبه ۳۰ مرداد در محل وقوع جنایت و در ملاءعام به دار مجازات آویخته شد.

حادثه 24 -عامل قتل ۳ نفر در شهر کردکوی استان گلستان سحرگاه امروز پنج‌شنبه ۳۰ مرداد در محل وقوع جنایت و در ملاءعام به دار مجازات آویخته شد.

رئیس کل دادگستری استان گلستان با اعلام این خبر گفت: مردی که سحرگاه امروز پس از طی شدن کامل فرآیند قضایی، به سزای عمل خود رسید، آذر ماه سال گذشته ۳ عضو از ۲ خانواده، شامل یک زوج و یک دختر جوان را، با اسلحه شکاری به قتل رسانده بود.

حیدر آسیابی افزود: پس از انجام تحقیقات و صدور کیفرخواست در دادسرای شهرستان کردکوی و محاکمه متهم در شعبه ۲ دادگاه کیفری یک استان گلستان در سریع‌ترین زمان ممکن و مطابق آیین دادرسی کیفری، به درخواست اولیای دم حکم قصاص نفس، صادر شد.

آسیابی افزود: پس از صدور رای قصاص، با اعتراض وکیل متهم، پرونده در دیوان عالی کشور هم بررسی شد و حکم قصاص متهم در این مرجع عالی قضایی عینا تایید شد.

آذرماه سال ۱۴۰۳ یک مرد جوان با استفاده از سلاح شکاری یک زن و شوهر و یک خانم جوان از دو خانواده را به قتل رساند.

آخرین اخبار «حقوقی و قضایی» را در صفحه حقوقی و قضایی حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

 

ارسال نظر