زمان مطالعه: 1 دقیقه

کلاهبرداری 80 میلیاردی در مسکن مهر کرمان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از شناسایی و دستگیری فردی در ارتباط با چندین فقره کلاهبرداری گسترده در قالب واگذاری مسکن‌های مهر خبر داد.
07 مرداد 1404
شناسه : 130840
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/130840
47+
بالا
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از شناسایی و دستگیری فردی در ارتباط با چندین فقره کلاهبرداری گسترده در قالب واگذاری مسکن‌های مهر خبر داد.

حادثه 24 دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از شناسایی و دستگیری فردی در ارتباط با چندین فقره کلاهبرداری گسترده در قالب واگذاری مسکن‌های مهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان، مهدی بخشی شامگاه دوشنبه در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: این متهم با سوءاستفاده از اعتماد شهروندان، با وعده واگذاری مسکن مهر، اقدام به کلاهبرداری بیش از ۳۰ نفر کرده است.

وی ادامه داد: مجموع مبالغ کلاهبرداری‌شده توسط این فرد حدود ۸۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

دادستان کرمان افزود: با توجه به حساسیت موضوع، اقدامات اطلاعاتی و فنی گسترده‌ای توسط پلیس آگاهی انجام گرفت و پس از اشراف کامل بر تحرکات و ارتباطات نامبرده، در نهایت با هدایت فنی ماموران تخصصی و اقدام عملیاتی تیم اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی، متهم پس از چندین ساعت تعقیب و مراقبت، ساعاتی پیش در شهر کرمان دستگیر شد.

بخشی گفت: دستگاه قضایی با قاطعیت با متهمان جرائم اقتصادی و افراد سودجو که به اعتماد عمومی لطمه وارد می‌کنند، برخورد خواهد کرد و رسیدگی سریع به این پرونده در دستور کار قرار دارد.

آخرین اخبار «حقوقی و قضایی» را در صفحه حقوقی و قضایی حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر