زمان مطالعه: 1 دقیقه

حمله به مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای آذربایجان شرقی

درحمله اسرائیل به شهرستان بستان‌آباد آذربایجان شرقی، ساختمان مرکز آموزش فنی وحرفه‌ای این شهرستان مورد حمله قرار گرفته است. خوشبختانه در این حمله کسی آسیب ندیده است.
30 خرداد 1404
شناسه : 130443
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/130443
29+
بالا
درحمله اسرائیل به شهرستان بستان‌آباد آذربایجان شرقی، ساختمان مرکز آموزش فنی وحرفه‌ای این شهرستان مورد حمله قرار گرفته است. خوشبختانه در این حمله کسی آسیب ندیده است.

حادثه 24  درحمله اسرائیل به شهرستان بستان‌آباد آذربایجان شرقی، ساختمان مرکز آموزش فنی وحرفه‌ای این شهرستان مورد حمله قرار گرفته است. خوشبختانه در این حمله کسی آسیب ندیده است.

به گزارش روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به رغم تأکید تمامی قوانین بین‌المللی درخصوص مصون ماندن مراکز آموزشی از حملات،  این مرکز آموزشی، مورد حمله قرار گرفته است و کارگاه‌های آموزشی آن و ساختمان‌های آن‌ها دچار آسیب جدی شده است.

بامداد امروز، حمله اسرائیل به پادگان کریمی سپاه در منطقه سعیدآباد بستان آباد در آذربایجان شرقی موجب شهادت تعدادی از نیروهای سپاه پاسداران شد.

به گزارش روابط عمومی و تبلیغات سپاه عاشورا؛ بامداد امروز جمعه در طی حمله پهپادی اسرائیل، سپاه ناحیه بستان آباد مورد اصابت قرار گرفت. در این حمله تعدادی از رزمندگان این سپاه به شهادت رسیدند.

پادگان کریمی سپاه روز 24 خرداد نیز مورد حمله هوایی اسرائیل قرار گرفته بود.

آخرین اخبار «حوادث آذربایجان شرقی» را در صفحه حوادث آذربایجان شرقی و حوادث تبریز حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر