زمان مطالعه: 1 دقیقه

حمله اسرائیل به یک بیمارستان در تهران

این سومین بیمارستان ایران است که مورد تهاجم قرار میگیرد. ۶ آمبولانس و یک مرکز جامع خدمات سلامت هم تاکنون مورد حمله ددمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفته است.
30 خرداد 1404
شناسه : 130442
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/130442
31+
بالا
این سومین بیمارستان ایران است که مورد تهاجم قرار میگیرد. ۶ آمبولانس و یک مرکز جامع خدمات سلامت هم تاکنون مورد حمله ددمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفته است.

حادثه 24  این سومین بیمارستان ایران است که مورد تهاجم قرار میگیرد. ۶ آمبولانس و یک مرکز جامع خدمات سلامت هم تاکنون مورد حمله ددمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفته است.

سخنگوی وزارت بهداشت از حمله اسرائیل به یک بیمارستان دیگر تهران در بامداد امروز ۳۰ خرداد خبر داد.

حسین کرمانپور روز جمعه در شبکه ایکس نوشت: این سومین بیمارستان ایران است که مورد تهاجم قرار میگیرد. ۶ آمبولانس و یک مرکز جامع خدمات سلامت هم تاکنون مورد حمله ددمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفته است.

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: طی هفت روز تهاجم ناجوانمردانه بیش از ۶ مورد زیر پا گذاشتن کنوانسیون‌های بین‌المللی توسط مدعیان رژیم اشغالگر قدس!

بامداد جمعه ۲۳ خرداد، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

 

ارسال نظر