زمان مطالعه: 1 دقیقه

مامور لرستانی 250 گرم طلا را به صاحبش بازگرداند

فرمانده انتظامی خرم‌آباد گفت: ماموران وظیفه شناس پاسگاه انتظامی سپیددشت و عوامل گشت یگان امداد کیف گمشده‌ حاوی ۲۵۰ گرم طلاجات و مدارک هویتی را به صاحبش تحویل دادند.
18 خرداد 1404
شناسه : 130333
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/130333
43+
بالا
فرمانده انتظامی خرم‌آباد گفت: ماموران وظیفه شناس پاسگاه انتظامی سپیددشت و عوامل گشت یگان امداد کیف گمشده‌ حاوی ۲۵۰ گرم طلاجات و مدارک هویتی را به صاحبش تحویل دادند.

حادثه 24 -فرمانده انتظامی خرم‌آباد گفت: ماموران وظیفه شناس پاسگاه انتظامی سپیددشت و عوامل گشت یگان امداد کیف گمشده‌ حاوی ۲۵۰ گرم طلاجات و مدارک هویتی را به صاحبش تحویل دادند.

سرهنگ محمد ملکشاهی روز یکشنبه اظهار داشت: ماموران وظیفه‌شناس پاسگاه سپیددشت و یگان امداد در حین گشت‌زنی در حوزه استحفاظی، یک عدد کیف زنانه را پیدا کرده و پس از بررسی اولیه متوجه شدند حاوی ۲۵۰ گرم طلاجات و همچنین مدارک شناسایی است.

 وی افزود: ماموران بلافاصله با بررسی های لازم، مالک کیف را شناسایی کرده و پس از تنظیم صورت‌جلسه آن را به صاحبش بازگرداندند که این اقدام خداپسندانه مورد قدردانی و رضایت مالک کیف قرار گرفت و از امانت‌داری و مسئولیت‌پذیری پلیس بسیار تقدیر کرد.

فرمانده انتظامی خرم‌آباد با تقدیر از صداقت و وظیفه‌شناسی این ماموران گفت: این اقدام نمونه‌ای بارز از اخلاق حرفه‌ای، معنویت سازمانی و ولایت‌مداری کارکنان خدوم انتظامی است که نشان می دهد شاخصه‌های امانت‌داری و تعهد در میان پلیس جامعه‌محور در سطح مطلوبی قرار دارد.

آخرین اخبار «حوادث لرستان» را در صفحه حوادث لرستان و حوادث خرم آباد حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر