حادثه 24 -شاهدان عینی از وقوع تیراندازی در بیمارستان امام علی(ع) کرج خبر دادند. پلیس البرز اعلام کرد که در این تیراندازی یک زندانی متهم به قتل و مسلح که قصد فرار داشته، کشته شده است.
یکی از شاهدان عینی گفت: حوالی ساعت ۱۲:۳۰ روز شنبه ۱۷ خرداد صدای تیراندازی در بیمارستان امام علی(ع) کرج به گوش رسید.
در همین خصوص مرکز اطلاع رسانی پلیس البرز اعلام کرد: یک زندانی سابقه دار و متهم به قتل که برای انجام اقدامات درمانی به بیمارستان امام علی(ع) شهرستان کرج منتقل شده بود، در پی تلاش برای فرار مسلحانه با شلیک پلیس از پا درآمد.
این زندانی که با دستبند و پابند تحت تدابیر امنیتی برای انجام اقدامات درمانی به مرکزدرمانی منتقل شده بود، با همکاری یک زن که خود را همسر متهم معرفی کرده و دو قبضه سلاح گرم با خود به درون مرکز درمانی منتقل و در اختیار این متهم قرار داد و قصد فراری دادن وی را داشت، با هوشیاری مامور بدرقه و رعایت قانون به کارگیری سلاح زمینگیر و جان خود را از دست می دهد.
هم اکنون خانم دستگیر شده به عنوان همدست متهم در اختیار پلیس قرار دارد و بررسی پلیس برای روشن شدن زوایای پنهان حادثه همچنان ادامه دارد.
آخرین اخبار «حوادث البرز» را در صفحه حوادث البرز و حوادث کرج حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.