زمان مطالعه: 1 دقیقه

اخاذی از کسبه بازار تهران با عنوان بازرس سازمان تعزیرات/ دو متهم را می شناسید؟

پلیس پایتخت با انتشار تصاویر دو متهم تحت تعقیب، از عموم شهروندان درخواست کرد که اگر از محل اختفای آنها خبر دارند به پلیس اطلاع دهند.
03 خرداد 1404
شناسه : 130129
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/130129
28+
بالا
پلیس پایتخت با انتشار تصاویر دو متهم تحت تعقیب، از عموم شهروندان درخواست کرد که اگر از محل اختفای آنها خبر دارند به پلیس اطلاع دهند.

حادثه 24 -پلیس پایتخت با انتشار تصاویر دو متهم تحت تعقیب، از عموم شهروندان درخواست کرد که اگر از محل اختفای آنها خبر دارند به پلیس اطلاع دهند.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت در اطلاعیه ای اعلام کرد: دو متهم تحت تعقیب، با جعل عنوان بازرس سازمان تعزیرات، در حال اخاذی و کلاهبرداری از کسبه بازار تهران هستند.

تصویر این دو متهم با دستور مقام قضایی در اختیار رسانه ها قرار می گیرند تا مردم آنها را شناسایی کنند.

 پلیس از عموم شهروندان درخواست کرد چنانچه این افراد را می‌شناسند یا از محل اختفای آن‌ها اطلاعی دارند، در اسرع وقت از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ موضوع را اطلاع دهند.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر