زمان مطالعه: 1 دقیقه

جنایت در طبقه سیزدهم برجی در تهران/ پسر 12 ساله تنها شاهد قتل مادرش به دست مرد رمال

مرد رمال که با همسر سابقش دچار اختلاف شده بود، او را قربانی جنایتی هولناک کرد و گریخت.
31 اردیبهشت 1404
شناسه : 130116
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/130116
48+
بالا
مرد رمال که با همسر سابقش دچار اختلاف شده بود، او را قربانی جنایتی هولناک کرد و گریخت.

 حادثه 24 -مرد رمال که با همسر سابقش دچار اختلاف شده بود، او را قربانی جنایتی هولناک کرد و گریخت.

‌ساعت 9صبح سی‌ام اردیبهشت‌(دیروز)، پسری 12ساله با پلیس تماس گرفت و درحالی‌که وحشت زده بود، گفت: «مادرم به قتل رسیده و من در اتاقی زندانی شده‌ام. »

پس از این تماس، مأموران راهی آدرسی که پسر 12ساله عنوان کرده بود، شدند؛ ‌طبقه سیزدهم برجی در تهران. در آنجا پیکر غرق در خون زن جوان که با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده، ‌دیده می‌شد. داخل یکی از اتاق‌ها، پسر 12ساله او زندانی شده بود که مأموران قفل در را باز کردند و به تحقیق از پسر نوجوان پرداختند. او گفت: روز حادثه به همراه مادرم از برج خارج شدیم تا به خرید برویم. ناگهان همسر صیغه‌ای مادرم را مقابل برج دیدیم. البته همسر سابق، چون مدت صیغه آنها تمام‌شده بود. او ما را تهدید کرد و خواست که سوار آسانسور شویم و به آپارتمان برویم.

وی ادامه داد: مادرم که خیلی ترسیده بود و نمی‌خواست در برج، آبروریزی شود از من خواست تا همراهشان بروم. سوار آسانسور شدیم و پس از ورود به خانه، مرد خشمگین با لگد مرا به داخل اتاق خواب انداخت و در را به رویم قفل کرد. من صدای فریادهای مادرم را می‌شنیدم اما کاری ازدستم برنمی‌آمد. به در می‌کوبیدم و التماس می‌کردم تا نجاتم بدهد اما فایده‌ای نداشت. دقایقی بعد صدای مادرم قطع شد و من که مطمئن شدم همسر صیغه‌ای او رفته، ‌فورا موبایلم را از داخل جیبم بیرون آوردم و به پلیس زنگ زدم.

پس از ثبت اظهارات پسر مقتول، بازپرس دستور انتقال جسد مقتول به پزشکی قانونی را صادر کرد. در ادامه تحقیقات مشخص شد که عامل جنایت، رمال بوده و از مدت‌ها قبل با همسر صیغه‌ای خود دچار اختلاف شده بود. به‌دنبال این حادثه، تیمی از مأموران پلیس آگاهی تهران تحقیقات خود را برای بازداشت رمال فراری آغاز کرده‌اند.

 آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر