حادثه 24 -معاون اجتماعی پلیس اطلاعات پایتخت، از دستگیری یک شرور به اتهام نزاع و درگیری در محله فردوس تهران خبر داد.
سرهنگ موسوی گفت: ماموران پایگاه پنجم پلیس اطلاعات خبری را درخصوص درگیری و شرارت اراذل و اوباشی در محله فردوس دریافت کرده و برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.
وی افزود: ماموران پس از بررسی صحت و سقم خبر توانستند عامل اصلی این درگیری را شناسایی کنند که مشخص شد یکی از اراذل و اوباش های نوپدیدار شده عامل اصلی نزاع و درگیری بوده که با ایجاد رعب و وحشت در محله سریعا از محل گریخته است.
موسوی ادامه داد: ماموران با تلاش خود و رصد تحرکات این اوباش مخفیگاه او را شناسایی کردند و طی عملیاتی غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش واقع در محله فردوس دستگیر کردند.معاون اجتماعی پلیس اطلاعات در پایان خاطر نشان کرد: با انجام بازرسی از مخفیگاه متهم تعداد یک قبضه سلاح گرم به همراه فشنگ غیر مجاز کشف شد و متهم پس از تشکیل پرونده به همراه اقلام مکشوفه به دادسرا معرفی شد.
وی افزود: شرارت های اراذل و اوباش بی پاسخ نخواهد ماند.
آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.