زمان مطالعه: 1 دقیقه

حادثه مرگبار در لایروبی شبکه فاضلاب در رامشیر / یک کشته و ۱۵ مصدوم

سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از جان باختن یک نفر و مصدوم شدن ۱۵ نفر در حوادث بامداد امروز خوزستان خبر داد.
26 اردیبهشت 1404
شناسه : 130023
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/130023
49+
بالا
سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از جان باختن یک نفر و مصدوم شدن ۱۵ نفر در حوادث بامداد امروز خوزستان خبر داد.

حادثه 24 -سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از جان باختن یک نفر و مصدوم شدن ۱۵ نفر در حوادث بامداد امروز خوزستان خبر داد.

عارف شرهانی اظهار کرد: در ساعت هشت دقیقه‌ی بامداد امروز (جمعه ۲۶ اردیبهشت) در تماس با سامانه ۱۱۵، موضوع مصدوم شدن چند کارگر هنگام لایروبی شبکه فاضلاب در مرکز شهر رامشیر اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: در این حادثه پنج مرد ۳۰، ۳۵، ۳۷ و ۴۵ ساله مصدوم شدند که یکی از مصدومان با انجام عملیات احیا توسط تکنسین‌های اورژانس با آمبولانس فوریت‌های پزشکی و چهار نفر هم با وسیله شخصی به بیمارستان رسول اکرم رامشیر انتقال داده شدند.

سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: ساعت هفت صبح امروز هم موضوع تصادف دو خودرو نیسان و تیبا در جاده باغملک به صیدون جنب پاسگاه هپرو اطلاع‌رسانی شد.

وی با اشاره به اعزام دو دستگاه آمبولانس ۱۱۵ از باغملک، بیان کرد: در این حادثه ۱۰ نفر شامل پنج مرد ۴۹، ۴۲، ۲۴ و ۳۰ ساله، یک پسربچه پنج ساله، سه زن ۴۲، ۳۷ و ۳۳ ساله، یک دختر بچه پنج ساله و یک نوزاد دختر یک ماهه مصدوم شدند که به بیمارستان شهید طباطبایی باغملک انتقال داده شدند.

شرهانی گفت: موضوع سقوط از طبقه سوم یک ساختمان در حال ساخت هم ساعت ۹:۲۰ در خیابان مطهری شوش به فوریت‌های اورژانس اطلاع‌رسانی شد.

وی با اشاره به اعزام یک دستگاه آمبولانس ۱۱۵به محل حادثه بیان کرد: در این حادثه یک مرد ۵۰ ساله جان خود را از دست داد.  

آخرین اخبار «حوادث خوزستان» را در صفحه حوادث خوزستان و حوادث اهواز حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر