زمان مطالعه: 1 دقیقه

کلاهبرداری ارز دیجیتال «ترینوست» از ۷۰۰ نفر

رئیس کل دادگستری گلستان از افزایش تعداد مالباختگان پرونده کلاهبرداری ارز دیجیتال «ترینوست» به بیش از ۷۰۰ نفر خبر داد.
22 اردیبهشت 1404
شناسه : 129978
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/129978
59+
بالا
رئیس کل دادگستری گلستان از افزایش تعداد مالباختگان پرونده کلاهبرداری ارز دیجیتال «ترینوست» به بیش از ۷۰۰ نفر خبر داد.

حادثه 24 -رئیس کل دادگستری گلستان از افزایش تعداد مالباختگان پرونده کلاهبرداری ارز دیجیتال «ترینوست» به بیش از ۷۰۰ نفر خبر داد.

حیدر آسیابی با اشاره به آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی ارز دیجیتال «ترینوست» در استان گلستان گفت:تعداد شاکیان پرونده به 700 نفر افزایش یافته و این پرونده از حیث پولشویی نیز در دادسرای مرکز استان در دست بررسی است.

 رئیس کل دادگستری گلستان افزود: پرونده ارزدیجیتال «ترینوست»، در مرحله بررسی کارشناسی است اما بر اساس برآورد‌های اولیه مجموع میزان وجوه موضوع شکایت مالباختگان به حدود 100 میلیارد تومان می‌رسد.

وی با بیان این که تاکنون 700 نفر از گلستان و برخی استان‌های دیگر شکایت خود را ثبت کرده‌اند، افزود: فعالیت اعضای این شبکه از طریق سایت غیرمجاز در گنبدکاووس انجام می‌شد و متهمان با وعده سود‌های کلان و ارائه ارز دیجیتال، اعتماد مردم را جلب و سرمایه آنها را جذب می‌کردند.

آسیابی افزود: سرشبکه این گروه شناسایی و تحت عناوین اتهامی کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع، با قرار وثیقه 150 میلیارد تومان بازداشت است.

رئیس کل دادگستری گلستان ادامه داد: همزمان، پرونده جداگانه‌ای در خصوص پولشویی در دادسرای مرکز استان برای متهمان این پرونده تشکیل شده و در حال رسیدگی است.

وی تأکید کرد: با توجه به تعداد زیاد شاکیان و گستردگی ابعاد مالی، پرونده در مرحله بررسی کارشناسی و تطبیق اسناد قرار دارد و با جدیت پیگیر احقاق حقوق مالباختگان هستیم.

آخرین اخبار «حوادث گلستان» را در صفحه حوادث گلستان و حوادث گرگان حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر