زمان مطالعه: 1 دقیقه

عرفان اصانلو بوکسور جوان چند بیمار را از مرگ نجات داد

خانواده بوکسور 21ساله که پیش از مسابقات بین‌المللی دچار مرگ مغزی شده بود، اعضای بدن او را به بیماران نیازمند اهدا کردند.
01 اردیبهشت 1404
شناسه : 129679
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/129679
70+
بالا
خانواده بوکسور 21ساله که پیش از مسابقات بین‌المللی دچار مرگ مغزی شده بود، اعضای بدن او را به بیماران نیازمند اهدا کردند.

حادثه 24 - خانواده بوکسور 21ساله که پیش از مسابقات بین‌المللی دچار مرگ مغزی شده بود، اعضای بدن او را به بیماران نیازمند اهدا کردند.

ساعت 8:45شب، حادثه‌ای تلخ در یک باشگاه ورزشی در اسلامشهر رخ داد. آن شب عرفان اصانلو که در باشگاه سرگرم ورزش بود، بر اثر فشار تمرین حالش بد ‌شد و تشنج کرد. قرار بود که او در مسابقات بوکس ترکیه شرکت کند اما پس از تشنج به بیمارستان منتقل شد و به‌رغم تلاش پزشکان دچار مرگ مغزی شد.

مادر عرفان می‌گوید: عرفان برای شرکت در مسابقات حرفه‌ای بوکس ترکیه تمرین می‌کرد.

او روز‌ سرکار می‌رفت و عصر و شب تمرین می‌کرد و آرزو داشت قهرمان جهان شود‌ و همین تمرین زیاد باعث شد که این حادثه برایش رخ دهد.

او ادامه می‌دهد: من در رسانه‌ها و تلویزیون بارها با اخبار مرگ مغزی شدن افراد روبه‌رو شده بودم به همین دلیل با آگاهی کافی از این اتفاق، وقتی به من گفتند که پسرم مرگ مغزی شده اما می‌شود اعضای بدنش را اهدا کرد، فقط گفتم که کجا را باید امضا کنم؟ مادر داغدیده می‌گوید: به‌نظرم این بهترین تصمیم برای پسرم بود، چون او در طول حیاتش‌‌ جز خودش به فکر همه بود و می‌دانستم که این تصمیم او را نیز خوشحال خواهد کرد. مادر عرفان ادامه می‌دهد: با همه غم و اندوهی که داشتیم برگه‌های اهدای عضو را امضا کردیم و اجازه دادیم که اعضای بدن پسرمان برای نجات جان بیماران نیازمند اهدا شود. با رضایت ما، عرفان به بیمارستان امام‌خمینی تهران منتقل شد و کبد، کلیه‌ها و نسوج او به بیماران نیازمند اهدا شد.  وی می‌افزاید: با پرواز عرفان، او دیگر نتوانست در مسابقات بوکس ترکیه شرکت کند. در روز مسابقه، مقامات برگزاری مسابقات بوکس ترکیه، لوح تقدیر و مدال طلای افتخاری به عرفان دادند و برای ما فرستادند.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر