زمان مطالعه: 1 دقیقه

برادرکشی در قیامدشت به خاطر اختلافات خانوادگی

عامل قتل قتل هولناک برادر در قیامدشت، دستگیر شد.
31 فروردین 1404
شناسه : 129659
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/129659
34+
بالا
عامل قتل قتل هولناک برادر در قیامدشت، دستگیر شد.

حادثه 24 - عامل قتل قتل هولناک برادر در قیامدشت، دستگیر شد.

با دریافت گزارشی مبنی بر وقوع یک قتل خانوادگی در خیابان، موضوع به طور ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

 رسیدگی به این پرونده از چهاردهم فروردین‌ماه امسال آغاز شد؛ زمانی که مأموران با جسد مردی جوان در یکی از خیابان‌های پایتخت مواجه شدند که بر اثر ضربات چاقو جان خود را از دست داده بود. در بررسی‌های اولیه، هویت مقتول شناسایی و مشخص شد که وی اختلافات شدیدی با برادر خود داشته است.

طبق شواهد موجود، مقتول شب حادثه به مقابل خانه برادرش مراجعه می‌کند و در ادامه، با حضور برادر در مقابل منزل، درگیری خونینی میان آن‌ها رخ می‌دهد که در جریان آن، برادر مقتول با وارد کردن ضربات چاقو، او را به قتل رسانده و متواری می‌شود.

تحقیقات برای شناسایی محل اختفای متهم ادامه یافت تا اینکه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی موفق شدند وی را در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر کنند. متهم جوان در بازجویی‌های اولیه به قتل برادرش به دلیل اختلافات قدیمی اعتراف کرد. رسیدگی به این پرونده همچنان ادامه دارد.                                                         

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر