زمان مطالعه: 1 دقیقه

صدور حکم اولیه معلم خاطی در سنندج

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: حکم اولیه معلم خاطی آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج با عنوان تعلیق از خدمت تا زمان صدور حکم نهایی صادر شد.
26 فروردین 1404
شناسه : 129583
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/129583
70+
بالا
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: حکم اولیه معلم خاطی آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج با عنوان تعلیق از خدمت تا زمان صدور حکم نهایی صادر شد.

حادثه 24 - مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: حکم اولیه معلم خاطی آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج با عنوان تعلیق از خدمت تا زمان صدور حکم نهایی صادر شد.

  هاشم ناظمی جلال دوشنبه شب(۲۵ فروردین) در نشست مجازی با خبرنگاران اظهار کرد: برای معلم خاطی آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج که اقدام به تنبیه بدنی تعدادی از دانش‌آموزان دبستان راشدین روستای کرجو کرده بود، حکم تعلیق از خدمت تا زمان صدور حکم نهایی توسط هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری این اداره کل صادر شد.

وی، افزود: با توجه به حساسیت موضوع و در راستای برخورد سریع و قاطع، هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اداره کل آموزش و پرورش کردستان ساعت ۲۱ دوشنبه‌شب(۲۵ فروردین) تشکیل جلسه داده و پرونده در مسیر تحقیقات و تحت رسیدگی قرار گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: با توجه به زمان بر بودن روند رسیدگی عادلانه، هیات بدوی استان اقدام به درخواست اعمال ماده ۱۳ قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان( تعلیق ۳ ماهه)، معلم را خاطی اعلام کرد که مورد موافقت وزیر آموزش و پرورش نیز قرار گرفته است.

آخرین اخبار «حوادث کردستان» را در صفحه حوادث کردستان و حوادث سنندج حادثه 24 بخوانید.

 صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر