زمان مطالعه: 1 دقیقه

صدور حکم محاربه برای یکی از اراذل و اوباش اردبیل

پیرو اقدامات گذشته دادسرای اردبیل در برخورد با اراذل و اوباش، حکم یکی دیگر از اراذل دستگیر و بازداشت شده، توسط دادگاه انقلاب اسلامی اردبیل صادر شد.
24 بهمن 1403
شناسه : 128821
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/128821
98+
بالا
پیرو اقدامات گذشته دادسرای اردبیل در برخورد با اراذل و اوباش، حکم یکی دیگر از اراذل دستگیر و بازداشت شده، توسط دادگاه انقلاب اسلامی اردبیل صادر شد.

حادثه 24 -پیرو اقدامات گذشته دادسرای اردبیل در برخورد با اراذل و اوباش، حکم یکی دیگر از اراذل دستگیر و بازداشت شده، توسط دادگاه انقلاب اسلامی اردبیل صادر شد.

جلال آفاقی اظهار کرد: متعاقب دستگیری یکی از اراذل و اوباش سابقه‌دار ساکن در یکی از روستاهای اردبیل که با حمل سلاح سرد اقدام به ایجاد رعب و وحشت بین اهالی و ایراد ضرب و جرح عمدی و غیرانسانی شهروندان کرده احساسات و امنیت روانی مردم را به مخاطره انداخته بود و پس از تحقیقات و صدور کیفرخواست در دادسرا، حکم محکومیت وی به اتهام محاربه توسط شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اردبیل صادر شد.

دادستان مرکز استان ادامه داد: با وجود گذشت کلیه شکات و اظهار ندامت متهم، مجازات نفی‌بلد از طریق اقامت در زندان یکی از شهرستان‌های جنوب کشور توسط هیئت دادگاه تعیین شده است.

آفاقی افزود: برابر وعده داده شده، برخورد با اراذل و اوباش در استان اردبیل سخت و عبرت‌آموز است و اشد مجازات در انتظار مخلین امنیت شهروندان است.

دادستان مرکز استان اردبیل ادامه داد:پرونده‌های قضایی تمامی اراذل و اوباش دستگیر شده قبلی در حال سیرمراحل قانونی است و پیرو اطلاع‌رسانی‌های اولیه و درصورت صدور احکام در محاکم، نتایج تکمیلی به اطلاع عموم خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد:جمع‌آوری و برخورد با اراذل و اوباش از جمله دستاوردهای مهم دادستانی اردبیل بوده که آرامش و آسایش به‌وجود آمده موجب رضایت اهالی منطقه و قدردانی از دستگاه قضایی استان واقع شده است.

آخرین اخبار «حوادث اردبیل» را در صفحه حوادث اردبیل حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر