زمان مطالعه: 1 دقیقه

جزئیات جدید از ترور قاضی مقیسه و رازینی از زبان مصطفی پورمحمدی/ خبر حادثه 24 تایید شد

پورمحمدی با اشاره به اینکه ضارب از نیرو‌های خدماتی بوده، گفت: دو قاضی را شهید می‌کند و می‌رود طبقه بالا قاضی دیگری را ترور کند که نمی‌تواند و وقتی می‌خواهد قاضی سوم را ترور کند از منافقین حرف می‌زند و بعد هم که در حال فرار خودکشی می‌کند.
30 دی 1403
شناسه : 128245
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/128245
542+
بالا
پورمحمدی با اشاره به اینکه ضارب از نیرو‌های خدماتی بوده، گفت: دو قاضی را شهید می‌کند و می‌رود طبقه بالا قاضی دیگری را ترور کند که نمی‌تواند و وقتی می‌خواهد قاضی سوم را ترور کند از منافقین حرف می‌زند و بعد هم که در حال فرار خودکشی می‌کند.

حادثه 24 - پورمحمدی با اشاره به اینکه ضارب از نیرو‌های خدماتی بوده، گفت: دو قاضی را شهید می‌کند و می‌رود طبقه بالا قاضی دیگری را ترور کند که نمی‌تواند و وقتی می‌خواهد قاضی سوم را ترور کند از منافقین حرف می‌زند و بعد هم که در حال فرار خودکشی می‌کند.

مصطفی پورمحمدی دیشب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری جزئیات بیشتری از ترور قاضی مقیسه و رازینی را بیان کرد.

وی با تاکید بر اینکه «این دو شهید هدف‌دار ترور شدند» گفت: «قاتل از مدتی قبل تلاش داشته با کارکنان مجتمع حس صمیمیت ایجاد کند و سوالاتی در مورد پرونده‌ها و محل ارجاع پرونده‌های سازمان منافقین می‌کرده است».

پورمحمدی افزود: «قاتل هنگام شلیک به قاضی سوم از سازمان مجاهدین (منافقین) سخن می‌گفته، حرف‌های او نشان می‌دهد ممکن است وابسته به سازمان یا تحت تاثیر آنها بوده باشد».

به گفته او، این دو قاضی را شهید می‌کند و می‌رود طبقه بالا قاضی دیگری را ترور کند که نمی‌تواند و وقتی می‌خواهد قاضی سوم را ترور کند از منافقین حرف می‌زند و بعد هم که در حال فرار خودکشی می‌کند.

پورمحمدی گفت: «قاتل جزو مستخدمین خدماتی مجموعه بوده و پس از آنکه می‌بیند گلوله‌هایش در حال اتمام است خودش را میزند.»

وی تاکید کرد: «این موضوع حتما باید زنگ خطری برای نهاد‌های اطلاعاتی و امنیت باشد، همه باید هوشیار باشیم، دشمن می‌خواهد اساس امنیت کشور را مخدوش کند.»
روز گذشته و ساعتی پس از این حادثه حادثه 24 در گفتگو با منبعی آگاه اعلام کرد ضارب قصد داشت تا قضات دیگری را نیز ترور کند که ناکام ماند. این گفتگو را در اینجا بخوانید:
جزئیات تازه از ترور قضات دیوان ‌عالی کشور/ عامل ترور قاضی رازینی و مقیسه قصد ترور چند قاضی دیگر را داشت / ناگفته‌های ترور قضات از زبان یک منبع آگاه

 

آخرین اخبار «حقوقی و قضایی» را در صفحه حقوقی و قضایی حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر