زمان مطالعه: 1 دقیقه

لواشک های تریاکی به مقصد نرسید

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف بیش از ۹ کیلو گرم مواد مخدر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام (ره) خبر داد.
18 دی 1403
شناسه : 128019
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/128019
167+
بالا
فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف بیش از ۹ کیلو گرم مواد مخدر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام (ره) خبر داد.

 حادثه 24 - فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف بیش از ۹ کیلو گرم مواد مخدر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام (ره) خبر داد.

سردار محسن عقیلی فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور، گفت: مأموران مستقر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام (ره) حین چک و کنترل مرسولات پستی، به یک مرسوله پستی حاوی لواشک، در خصوص احتمال حمل مواد مخدر مشکوک شدند.

 وی افزود: مأموران متخصص در این حوزه، اقدامات لازم در خصوص بازگشایی و بررسی این محموله را انجام، که مقدار ۹ کیلو ۱۵۰ گرم تریاک که به شکل ماهرانه‌ای داخل بسته‌های لواشک جاساز شده بود، کشف و ضبط شد.

این مقام ارشد انتظامی ضمن تأکید بر لزوم استمرار برخورد قاطعانه با قاچاق مواد مخدر، تصریح کرد: فردی مرتبط با محموله، شناسایی و پرونده قضائی تشکیل و به مرجع قضائی تحویل شده است.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

ارسال نظر