حادثه 24 - فرمانده انتظامی شهرستان شوشتر گفت: به دنبال یک نزاع در مراسم عروسی در شهرستان شوشتر ۹ نفر از عوامل اصلی درگیری دستگیر شدند.
سرهنگ فرشاد کاظمی فرمانده انتظامی شوشتر امروز در گفتوگویی رسانهای اظهار کرد: پس از اعلام وقوع درگیری در مراسم عروسی بلافاصله نیروهای انتظامی و بازپرس ویژه در محل حاضر شدند.
وی افزود: ماموران بلافاصله پس از حضور در محل درگیری ۹ نفر از عوامل اصلی درگیری را دستگیر کردند و اسلحه مورد استفاده در نزاع کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان شوشتر با اشاره به اینکه در این درگیری دو نفر فوت و ۳ نفر زخمی شدهاند، گفت: برای تمامی متهمان پرونده مقدماتی تشکیل شده است و تلاش برای دستگیری سایر منازعان کماکان ادامه دارد.
کاظمی با بیان اینکه درگیری به طور کامل خاتمه یافته است، عنوان کرد: هرکس بخواهد نظم و انضباط شهر و جامعه را دچار چالش کند، حتماً با برخورد قانونی و جدی عوامل انتظامی مواجه خواهد شد و در این رابطه هیچگونه مسامحهای نداریم.
آخرین اخبار «حوادث خوزستان» را در صفحه حوادث خوزستان و حوادث اهواز حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.