زمان مطالعه: 1 دقیقه

واکنش دولت نسبت به تعطیلی روز پنجشنبه ها

سخنگوی دولت، در پاسخ به پرسشی درباره نظر دولت نسبت به تعطیلی روز پنجشنبه، گفت: آنچه در دولت مطرح شد، بازگشت به لایحه ارسالی در دولت سیزدهم است.
03 مهر 1403
شناسه : 124779
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/124779
232+
بالا
سخنگوی دولت، در پاسخ به پرسشی درباره نظر دولت نسبت به تعطیلی روز پنجشنبه، گفت: آنچه در دولت مطرح شد، بازگشت به لایحه ارسالی در دولت سیزدهم است.

حادثه 24 - سخنگوی دولت، در پاسخ به پرسشی درباره نظر دولت نسبت به تعطیلی روز پنجشنبه، گفت: آنچه در دولت مطرح شد، بازگشت به لایحه ارسالی در دولت سیزدهم است.

فاطمه مهاجرانی توضیحاتی را درباره نظر دولت نسبت به تعطیلی پنجشنبه‌ها مطرح کرد.

فاطمه مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره نظر دولت درباره افزایش تعطیلات آخر هفته و اینکه موافق تعطیلی در روز پنجشنبه است یا روز شنبه، گفت: لایحه‌ای که دولت سیزدهم داده بود این بود که به دلیل این‌که حجم زیادی از ادارات در تهران و خیلی از شهر‌های بزرگ روز پنجشنبه تعطیل هستند با رعایت ساعات کار روز پنجشنبه تعطیل شود، اگر روز دیگری باشد بهای تمام شده در بخش خصوصی زیاد خواهد شد، روز جمعه هم در قانون اساسی تعطیل است. بازگشت به لایحه ارسالی در دولت چهاردهم در دستور کار است.

آخرین اخبار اقتصادی را در صفحه اخبار اقتصادی حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

دیدگاه ها
  • بی نام
    24 آبان 1403
    بررسی مصوبه تعطیلی پنجشنبه ها در صحن علنی مجلس شبیه رفراندوم است که نمایندگان محترم بین حمایت از سرمایه داران و حمایت از مستضعفان (کارکنان) یکی را انتخاب خواهند کرد. امیدواریم این انتخاب در شان و برازنده انقلاب و نظام مقدس کشور عزیزمان باشد.

    پاسخ

  • مهناز
    15 آبان 1403
    به علت مشکلات معیشتی، روابط اعضای خانواده بسیار آسیب دیده و زندگانی شده زنده مانی، از مسئولین و نمایندگان محترم مجلس خواهشمندیم با تصویب تعطیلی پنجشنبه ها به تحکیم بنیاد خانواده مساعدت فرمایند. با تصویب تعطیلی پنجشنبه ها، از اینکه اجازه دادید فرزندان بیشتر در کنار پدر خانواده باشد بسیار سپاسگذاریم. کمبود غذایی را می توان تحمل کرد اما کمبود عاطفی، قابل تحمل نیست. در حال حاضر، خانواده ها زیر بار دردناک فشار معیشتی هستند تعطیلی پنجشنبه ها و درکنار هم بودن اعضای خانواده می تواند تا حدودی این درد را تسکین دهد.

    پاسخ

    • محسن
      17 آبان 1403
      اکثر مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها چه کسانی هستند: 1- تعداد بسیار کمی افراد کم سواد که با تجارت و اقتصاد مدرن، آشنایی ندارند.2- تجار و سرمایه داران زالو صفت که بدون پرداخت حقوق واقعی کارکنان از آنان به شدت بهره کشی می کنند. 3- افراد خودفروخته که توسط تجار و سرمایه داران خودپسند، اجیر، تطمیع و تشویق می شوند که مخالفت کنند.4- افراد باسواد اما تطمیع شده توسط مخالفان. 5- افراد خائن به کشور که به دنبال تشدید نارضایتی در کارکنان دولت و اختلال در نظام اجرایی کشور و تبدیل خودی به غیرخودی هستند.6- افراد خائنی که به دنبال فروپاشی نهاد خانواده و افزایش مشکلات پیری جمعیت و فرزندآوری هستند تا زمینه فروپاشی خودبخودی کشور را فراهم کنند.7- افراد خائنی که به دنبال القاء این مطلب به مردم هستند که مجلس به مردم و خواسته های آنها هیچ توجهی ندارد.8- افراد خائنی که به دنبال القاء این مطلب به شهرستانی ها هستند که مسئولین به شهرستانی ها اهمیت نمی دهند. به این ترتیب در 16 استان مرزی کشور اتفاقاتی خواهد افتاد که به نفع دشمن خواهد بود.

      پاسخ

  • مهسا
    08 آبان 1403
    تعطیلی پنجشنبه ها و کاهش ساعت کاری در هفته، هدیه نیست بلکه جبران این تنگنا هاست : 1- نرخ تورم همیشه بیشتر از حقوق کارکنان بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای اخیر همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان، زیر خط فقر قرار گرفته اند.4- ضریب ناامیدی بین کارکنان افزایش یافته. 5- سالهای سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی از 30 سال به 42 سال افزایش یافته است.

    پاسخ

  • زهرا
    08 آبان 1403
    در خوشبینانه ترین شکل ممکن، نرخ متوسط تورم سالانه در چهارسال گذشته حدود 45 درصد بوده درحالیکه متوسط افزایش حقوق سالانه کارکنان حدود 35 درصد میباشد. این یعنی همیشه حقوق کارکنان از تورم عقب افتاده و آنها سال به سال فقیرتر شده اند. کارفرمایان و سرمایه داران چطور به خود اجازه می دهند با این وضع افزایش حقوق کارکنان، با دلخوشی کوچک آنها برای تعطیلی پنجشنبه ها مخالفت کنند؟ !!!

    پاسخ

  • سهیل
    06 آبان 1403
    بعضی منتقدین، تعطیلی پنجشنبه ها را هدیه به کارمندان و ضربه به اقتصاد تلقی می کنند لیکن موارد ذیل را نادیده گرفته اند: 1- نرخ افزایش حقوق کارکنان همیشه کمتر از نرخ تورم بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای گذشته همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان در سالهای اخیر زیر خط فقر قرار گرفته اند.4-افزایش ضریب ناامیدی بین کارکنان . 5- افزایش سالهای سنوات اشتغال کارکنان از 30 سال به 42 سال برای بازنشستگی.

    پاسخ

  • ستار
    03 آبان 1403
    از کلیه نمایندگان محترم و عدالت خواه مجلس شورای اسلامی، صمیمانه و عاجزانه خواهشمندیم به منظور خاتمه دادن به تبعیض 15 ساله بین کارمندان تهرانی و شهرستانی، در اسرع وقت در صحن علنی مجلس، تصمیمگیری فرمایند. پیشاپیش از لطف و مرحمت شما عزیزان بسیار متشکریم.

    پاسخ

  • حامد
    30 مهر 1403
    از نمایندگان محترم مجلس، خواهشمندیم قبل از اعلام نظر در خصوص لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری(تعطیلی پنجشنبه ها) مطلب ذیل را بررسی و لحاظ فرمایند. مقایسه کارمندان تهرانی و شهرستانی: حقوق و مزایا: تهرانی زیادتر، شهرستانی کمتر؛ نهار: تهرانی بخورد، شهرستانی نخورد؛ پرداخت اضافه کاری: تهرانی زیادتر، شهرستانی کمتر؛ دریافت رفاهی: تهرانی بیشتر، شهرستانی کمتر؛ پنجشنبه ها: تهرانی تعطیل باشد، شهرستانی تعطیل نباشد؛ بن کارمندی و تسهیلات: تهرانی زیادتر، شهرستانی کمتر و ... آیا عادلانه است؟!

    پاسخ

  • بی نام
    29 مهر 1403
    در اجرای بند (9) اصل (3) قانون اساسی، لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشور مجلس می بایست به منظور رفع بی عدالتی موجود در تعطیلات پایان هفته کارمندان دولت، وحدت رویه ایجاد نماید. بنابراین باید یا تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی لغو گردد یا کارمندان شهرستانی نیز مانند تهرانی ها پنجشنبه ها تعطیل شوند.

    پاسخ

  • سمیه
    29 مهر 1403
    اغلب سرمایه داران محترم بخش خصوصی، مددکار مردم هستند اما بعضی سرمایه داران زالوصفت، عده ای را تطمیع و اجیر کرده اند که با بهانه های اقتصادی، مظلوم نمایی و هیاهو، نمایندگان محترم مجلس را فریب دهند و به مخالفت غیرعادلانه با تعطیلی پنجشنبه های کارکنان وادار کنند. باید از این زالوصفتان پرسید در طی چند سال گذشته، تورم چند درصد بوده و افزایش سالانه حقوق کارکنان چقدر؟ آیا یک پنجم دستمزد واقعی کارکنان را پرداخت می کنند؟ پس چرا با این دلخوشی کوچک کارکنان برای تعطیلی پنجشنبه ها مخالفند؟

    پاسخ

  • بی نام
    28 مهر 1403
    در خوشبینانه ترین شکل ممکن، نرخ متوسط تورم سالانه در چهارسال گذشته حدود 45 درصد بوده درحالیکه متوسط افزایش حقوق سالانه کارکنان حدود 35 درصد میباشد. این یعنی همیشه حقوق کارکنان از تورم عقب افتاده و آنها سال به سال فقیرتر شده اند. بخش خصوصی و سرمایه داران چطور به خود اجازه می دهند با این وضع افزایش حقوق کارکنان، با دلخوشی کوچک آنها برای تعطیلی پنجشنبه ها مخالفت کنند؟ !!!

    پاسخ

  • سمیرا
    25 مهر 1403
    بعضی مسئولین ، مانع اصلی رفاه حداقلی مردم را محدودیت بودجه، عنوان می کنند. تعطیلی پنجشنبه های کارمندان که 15 سال است در تهران اجرا میشود نه تنها بار مالی ندارد بلکه به حل بخش مهمی از معضلات کشور یعنی رفاه حداقلی، بهره وری و تقویت بنیان خانواده کمک میکند.

    پاسخ

  • بی نام
    23 مهر 1403
    اگرچه مخالفین تعطیلی پنجشنبه ها سعی می کنند ادعاهای واهی و سخنان کذب خود را با اصطلاحات اقتصادی، توجیه کنند اما ریشه و مفهوم اصلی اظهارات سخیف سه چیز بیشتر نیست: 1- اینکه کارمندان تهرانی اگرچه از 15 سال پیش تا حالا، پنجشنبه ها تعطیل بوده و هستند لیکن برای تجارت کشور مشکلی ایجاد نمیکند، ولی اگر کارمندان شهرستانی پنجشنبه ها تعطیل شوند اقتصاد کشور نابود میشود! 2- اینکه 100 درصد سازمانها و دستگاه های اجرایی تهران، یعنی جایی که مرکز مبادلات اقتصادی کشور و محل استقرار سازمانهای ستادی و وزارتخانه ها است پنجشنبه ها تعطیل می باشند مشکلی ندارد، اما اگر فقط 5 درصد از دستگاه های اجرایی استانها که مرتبط با تجارت هستند پنجشنبه ها تعطیل شوند اقتصاد کشور مختل میگردد! 3- اینکه تهران هیچ نقشی در تجارت کشور ندارد بنابراین وقتی پنجشنبه ها تعطیل هستند اقتصاد آسیب نمی بیند؛ اما شهرستان ها نقش اساسی در امور صادرات و واردات دارند و نباید پنجشنبه ها تعطیل باشند! آیا از اهانت و توهین به فهم و شعور مخاطبان، شرم نمی کنند؟!

    پاسخ

  • بی نام
    23 مهر 1403
    برای اولین بار در تاریخ ، یک کمیسیون (کمیسیون اقتصادی) کاملا داوطلبانه در فعالیت های کمیسیون دیگر(کمیسیون اجتماعی) مشارکت می نماید تا حقوق کارکنان دولت، فدای منافع بعضی سرمایه داران و تجار زالوصفت نشود. واقعا چقدر کمیسیون اقتصادی دلسوز کارمندان است!!!

    پاسخ

  • بی نام
    22 مهر 1403
    موقع انتخابات فکر می کردیم نماینده به مجلس می فرستیم، نمی دانستیم بعضی از این افراد به حافظان منافع شخصی، به جیره خواران بخش خصوصی و کارگزاران تجار، بدل خواهند شد.

    پاسخ

  • بی نام
    22 مهر 1403
    ما گرسنگی را تحمل کرده و می کنیم اما تبعیض را هرگز. تا ابد، لحظه به لحظه، ثانیه به ثانیه، منتظر تصویب تعطیلی پنجشنبه ها هستیم.

    پاسخ

  • بی نام
    22 مهر 1403
    اگر کارکنان شانزده استان مرزی کشور بخاطر موضوع تعطیلی پنجشنبه ها مورد تبعیض قرار بگیرند و دچار نارضایتی شوند، آنوقت ممکن است چشم های شان را روی خیلی از چیزها ببندند آنوقت برای اداراتی مثل استانداری، فرمانداری، بخشداری، دهداری، دادگستری، زندانها، تعزیرات حکومتی و... باید از تهران کارمند بفرستند!

    پاسخ

  • بی نام
    21 مهر 1403
    عدالت جزء اصول مذهب و قانون اساسی هست. اگر تعطیلی پنجشنبه ها تصویب نشه باید تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی هم لغو بشه.

    پاسخ

  • بی نام
    21 مهر 1403
    وقتی علما و صاحبنظران، تعطیلی پنجشنبه ها را تایید کرده اند افراد مسئول باید در اسرع وقت اقدام نمایند و دیگران نیز از انتقاد بیجا و بهانه گیری دست بردارند. مخالفان محترم تعطیلی شنبه ها و موافقان عزیز تعطیلی پنجشنبه ها عبارتند از: آیت الله العظمی جعفر سبحانی، مرجع عالیقدر شیعه؛ آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، مرجع عالیقدر شیعه؛ آیت الله محمد باقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران؛ حجت الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در سمنان ؛ حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور؛ حجت الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری، خطیب نماز جمعه تهران و رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه؛ حجت الاسلام سید احمد خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران؛ حجت الاسلام سید سلمان ذاکر؛ حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی و ... همچنین نهادهایی از قبیل سازمان اداری و استخدامی کشور، هیات دولت، اکثریت مرجعیت شیعه، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و کمیسیون اجتماعی مجلس.

    پاسخ

  • زینب
    21 مهر 1403
    پنجشنبه ها ساعت 6 صبح که به خاطر آماده شدن برای حضور در محل کار، بیدار می شوم از خودم می پرسم فرق من با همکارم در تهران چیست که او در خواب ناز است و من در محل کار، چرا ؟! وقتی مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها می گویند کارمندان موسسات و سازمانها و مراکز تجاری و اقتصادی کشور مستقر در تهران 15 ساله پنجشنبه ها تعطیل هستند به اقتصاد صدمه نمی زند اما من که کارمند مثلا اداره ثبت احوال، اداره اوقاف، اداره شهرسازی فلان شهرستان هستم پنجشنبه ها نباید تعطیل باشم چون اقتصاد آسیب می بیند. احساس حقارت، افسردگی و ستم دیدگی میکنم!

    پاسخ

  • زهره
    16 مهر 1403
    آیا موضوع افزایش تعطیلات آخر هفته های کارمندان، واقعیت دارد یا صرفا برای فریب و انحراف اذهان عمومی از وضعیت مشکلات اقتصادی کشور بوده است؟ اگر واقعیت دارد پس چرا در تصویب و اجرای آن اینقدر تعلل می شود؟ آیا می خواهند مشمول مرور زمان شود و خود به خود فراموش گردد؟ چطور مصوبه ظالمانه افزایش سنوات بازنشستگی کارمندان دولت از 30 به 42 سال، در اسرع وقت و کمتر از یک هفته انجام شد؟ وقتی تجار و کارکنان تشکل ها و دستگاه های اقتصادی در تهران، صبح های پنجشنبه خواب هستند در آن لحظه کارمندان شهرستانی، موقع حضور در محل کار با خود فکر می کنند چرا؟ چرا؟ چرا؟ پس این ظلم هرگز فراموش نمی شود.

    پاسخ

  • کریم
    15 مهر 1403
    آیا مطرح کردن موضوع افزایش تعطیلات آخر هفته های کارمندان، واقعیت دارد یا صرفا برای انحراف اذهان عمومی، تجار و مسئولین رده پایین اقتصادی از وضعیت بحرانی اقتصاد بوده است؟ اگر واقعیت دارد پس چرا در تصویب و اجرای آن تعلل می شود؟ چطور مصوبه ظالمانه افزایش سنوات بازنشستگی کارمندان دولت از 30 به 42 سال کمتر از یک هفته انجام شد؟آیا فریبکاران، از تبعات فریب مردم آکاه هستند؟

    پاسخ

  • ولی
    14 مهر 1403
    در هر استان از حدود 80 دستگاه اجرایی، کمتر از 8 دستگاه اجرایی بطور اورژانسی به تجارت مربوط می شوند. چرا بخاطر این بخش جزئی، بعضی تجار تقاضا دارند کل دستگاه های اجرایی استان، پنجشنبه ها تعطیل نشوند؟ اداره کانون پرورش فکری، اداره هواشناسی، اداره شهرسازی و غیره چه ارتباطی با تجارت دارند؟

    پاسخ

  • زهرا
    10 مهر 1403
    نتایج تعطیلی پنجشنبه ها: 1- افزایش کیفیت زندگی کاری و آمادگی کارمندان، مانع بروز اشتباهات کاری و اتلاف منابع میگردد. 2- استراحت کافی و نشاط کارکنان، موجب افزایش بهره وری آنها میشود. 3- به دلیل انجام کار فکری، کمیت و مدت زمان حضور کارمندان در اداره چندان مهم نیست؛ کیفیت کاری مهمتر و باعث پیشرفت امور میشود. 4-کارمندان تهرانی تاکنون از تعطیلی پنجشنبه ها برخوردار اما شهرستانی ها از آن محروم بوده اند این تبعیض، موجب نارضایتی شغلی میشود. 5- باعث وحدت رویه در تعطیلات و افزایش هماهنگی وزارتخانه ها با واحدهای استانی میگردد 6- باعث صرفه جویی در مصرف آب و برق می گردد. 7-باعث کاهش یک ششم از هزینه های تلفن، اینترنت، بنزین و گاز ادارات دولتی میشود 8- باعث حذف تشکیلات و هزینه های نهار کارمندان تهرانی میشود 9- تعاملات بیشتر اعضای خانواده و افزایش فرزندآوری را تسهیل میکند. 10- باعث افزایش اعتماد به مجلس و شرکت در انتخابات میگردد. 11- موجب امیدواری مردم به اصلاح امور کشور می شود. 12- عدالت اداری موجب افزایش سرمایه اجتماعی حاکمیت میشود.

    پاسخ

  • فربد
    04 مهر 1403
    لایحه دولت سیزدهم برای اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری، جهت ایجاد وحدت رویه بین تعطیلات پایان هفته کارمندان بخش دولتی مستقر در تهران و شهرستانها بوده است؛ لذا باید از انحراف از لایحه اصلی و افراط و افزایش بی مورد دامنه شمول این اصلاحیه اجتناب شود. زیرا کارگران، کارمندان بخش خصوصی، دبیران مدارس، کارکنان شیفیتی، اعضای هیات علمی و غیره تابع قوانین و مقررات خاص خود برای حضور در محل کار می باشند. به نظر می رسد حالا که تعطیلی شنبه ها منتفی شده است متاسفانه برخی شیطنت ها برای افزایش دامنه شمول اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری، با هدف ایجاد مشکلات اجرایی برای عملی شدن این قانون و اثبات ناکارآمدی و تحقیر طرفداران تعطیلی پنجشنبه ها انجام می گیرد.

    پاسخ

    • مهدی
      12 آبان 1403
      در پاسخ به برخی به اصطلاح فعلان اقتصادی، تعطیلی پنجشنبه ها هدیه نیست بلکه جبران این هاست : 1- نرخ تورم همیشه بیشتر از حقوق کارکنان بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای اخیر همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان، زیر خط فقر قرار گرفته اند.4- ضریب ناامیدی بین کارکنان افزایش یافته. 5- سالهای سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی از 30 سال به 42 سال افزایش یافته است.

      پاسخ

پاسخ به :
= 5-4
ارسال نظر