زمان مطالعه: دقیقه

بازنشستگان چگونه وام بگیرند؟ راهکارهای افزایش حقوق بازنشستگی و بیمه تکمیلی

وام بازنشستگان کشوری در بازه پنج سال که پنج ساله است جدیدترین تسهیلاتی به حساب می‌آید که صندوق بازنشستگی کشوری برای حمایت از بازنشستگان تحت پوشش خود معرفی کرده است یکی از مواردیست که در این مطلب به آن می پردازیم.
09 خرداد 1403
شناسه : 118642
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/118642
137+
بالا
وام بازنشستگان کشوری در بازه پنج سال که پنج ساله است جدیدترین تسهیلاتی به حساب می‌آید که صندوق بازنشستگی کشوری برای حمایت از بازنشستگان تحت پوشش خود معرفی کرده است یکی از مواردیست که در این مطلب به آن می پردازیم.

حادثه 24 - وام بازنشستگان کشوری در بازه پنج سال که پنج ساله است جدیدترین تسهیلاتی به حساب می‌آید که صندوق بازنشستگی کشوری برای حمایت از بازنشستگان تحت پوشش خود معرفی کرده است یکی از مواردیست که در این مطلب به آن می پردازیم.



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، وام بازنشستگان کشوری قرض‌الحسنه است و بازپرداخت آن با کارمزد چهار درصد و طی اقساط ۳۶ به ۶۰ ماهه انجام می‌شود. اگر فرض بگیریم قرار است تسهیلات ۹۰ میلیونی به‌عنوان وام بازنشستگان کشوری اختصاص یابد، هر بازنشسته باید هر ماه بیش از یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان بابت وام پنج ساله قسط بدهد. در این مطلب علاوه بر شرح جزئیات وام بازنشستگان به بیمه تکمیلی و روش های افزایش حقوق بازنشستگان می پردازیم.

جزئیات وام بازنشستگان کشوری
صندوق بازنشستگی کشوری شامل یک میلیون و ۷۰۰ هزار بازنشسته می‌شود. دولت امسال بیش از ۴۵۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از این صندوق‌های بازنشستگی کنار گذاشته که سهم صندوق بازنشستگی کشوری حدود ۲۵۶ همت است. صندوق بازنشستگی کشوری برای حمایت از بازنشستگان تحت پوشش خود تسهیلاتی را در نظر گرفته که حالا از جدیدترین آن‌ها رونمایی کرده است؛ وام پنج ساله.


شرایط ثبت نام و مراحل پرداخت وام ضروری بازنشستگان
جزئیات وام بازنشستگان

وام بازنشستگان کشوری (پنج ساله) متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری است. بر اساس تفاهمنامه‌ای که اخیرا بین بانک صادرات و صندوق بازنشستگی کشوری به امضا رسیده، بانک متعهد شده است که یک بسته تسهیلاتی یا همان وام پنج ساله را در اختیار بازنشستگان قرار دهد. این بسته تسهیلاتی نسبت به سال قبل رشد ۱۴۰ درصدی داشته است.

بدین ترتیب نرخ سود سالانه چهار درصد و اقساط وام از ۳۶ به ۶۰ قسط افزایش یافته است. سال گذشته بود که دو هزار فقره تسهیلات ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری به مبلغ ۳۵ میلیون تومان و ۳۲ هزار فقره تسهیلات ضروری بازنشستگان کشوری به مبلغ ۳۰ میلیون تومان به حساب واجدان شرایط واریز شد؛ با این اوصاف امسال قرار است وام بازنشستگان کشوری ۹۲ میلیونی (تسهیلات) در اختیار بازنشستگان قرار گیرد.

وام بازنشستگان کشوری قرار است با نرخ سود سالانه چهار درصدی و در ۶۰ قسط به دست بازنشستگان برسد. با این حساب بازنشستگان باید هر ماه بیش از یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان بابت وام پنج ساله پرداخت کنند. جمع کل اقساط وام پنج ساله بازنشستگان حدود ۱۰۳ میلیون تومان و سود کل وام ۱۱ میلیون و ۴۰ هزار تومان برآورد می‌شود.

تفاوت وام بازنشستگان کشوری با وام ۲۰ میلیونی
وام بازنشستگان کشوری که قرار است با نرخ سود سالانه چهار درصد و در ۶۰ قسط به بازنشستگان تعلق گیرد، فقط مختص بازنشستگانی است که اسم‌شان در صندوق بازنشستگی کشوری دیده می‌شود. وام پنج ساله بازنشستگان شامل امتیازارت مختلفی می‌شود؛ اعطای کارت اعتباری رفاهی متصل به اوراق وام، خرید انواع خدمات و محصولات شرکت‌های طرف قرارداد، تامین مالی در قالب طرح نهضت ملی مسکن و همچنین ارائه خدمات شرکت‌های زیرمجموعه بانک صادرات به بازنشستگان از جمله امتیازاتی هستند که در مجموعه وام بازنشستگان کشوری ارائه می‌شوند.

وام بازنشستگی کشوری برخلاف تصور اشتباه بعضی‌ها قرار نیست به دیگر بازنشستگان به‌ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی تعلق بگیرد. در اینجا نگاهی به شرایط وام ۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی می‌اندازیم.

وام ۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی شرایط متفاوتی از وام بازنشستگان کشوری دارد. این وام به صورت مرحله‌ای پرداخت می‌شود و آنطور که منابع رسمی اعلام کردند در مرحله اول به ۲۰ هزار بازنشسته پرداخت شد. در ضمن، وام ۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی جزو تسهیلات قرض‌الحسنه است و بنابراین اقساط آن با کارمزد چهار درصد محاسبه می‌شود.

از آنجایی‌که بازنشسته باید ظرف ۲۴ ماه اقساط وام را بازپرداخت کند، ماهانه باید ۹۰۹ هزار و ۹۱ تومان کنار بگذارد. جمع کل اقساط وام ۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی ۲۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می‌شود. سود کل وام یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

بازنشستگان کشوری چه کسانی هستند؟
مشمولان وام بازنشستگان کشوری را در اساسنامه صندوق بازنشستگی مشخص کرده‌اند. اساسنامه به ما می‌گوید که این سازمان موسسه‌ای بیمه‌ای، دارای شخصیت حقوقی مستقل و وابسته به وزارت رفاه وتامین اجتماعی است که مسئولیت اداره امور صندوق بازنشستگی مستخدمان مشمول مقررات بازنشستگی کشوری را با رعایت مقررات استخدامی مربوط بر عهده دارد.

ازنشستگان کشوری شامل گروه‌هایی از قبیل مستخدمین رسمی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، مستخدمین رسمی مشمول آئین‌نامه استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، قضات قوه قضائیه و دادگستری مشمول مقررات استخدامی قضات، مستخدمین رسمی (کادر سیاسی) وزارت امور خارجه مشمول مقررات استخدامی وزارت امورخارجه، مستخدمین ثابت شهرداری‌های سراسر کشور به استثناء شهرداری تهران، مستخدمین پیمانی دستگاه‌های اجرایی (متقاضی استفاده از مقررات بازنشستگی و وظیفه صندوق بازنشستگی کشوری) و خویش‌فرمایان (مستخدمین بازخریدی وزارت راه وترابری و ماده ۱۴۷ قانون برنامه چهارم توسعه) می‌شود.

از وام ضروری تا وام ازدواج بازنشستگان کشوری
وام بازنشستگان کشوری که پنج ساله است با همین جزئیات معرفی شده و تا کنون اطلاعات دیگری از آن منتشر نشده است. اگر سری به سایت صندوق بازنشستگی کشوری بزنید در بخش تسهیلات مالی از چند وام ازدواج، وام ضروری و حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی بازنشستگان و فرزندان آن نام برده شده، اما خبری از وام تازه اعلام‌شده نیست.

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان ۳۵ میلیونی است و در اقساط ۳۶ ماهه و با کارمزد سالانه چهار درصد به دست بازنشسته می‌رسد.

البته یکی از شروط مهم آن این است که تاریخ عقدنامه از تاریخ اول فروردین ۹۸ به بعد باشد. وام بازنشستگان کشوری دیگری وجود دارد که نامش «ضروری» است و ۳۰ میلیون تومانی است.

شرط وام ازدواج فرزندان بازنشستگان این است که از دوران پایان خدمت متقاضی باید حداقل یک سال گذشته باشد و کسانی که از تاریخ صدور حکم بازنشستگی آن‌ها زیر یک سال گذشته، مجاز به ثبت‌نام نیستند. حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی بازنشستگان و فرزندان آنان یا همان حمپاد، یکی دیگر از انواع وامی است که در سایت صندوق بازنشستگی کشوری می‌توان جزئیات آن را خواند.

شرایط آن از این قرار است که اگر بازنشسته‌ای یا فرزندش در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری در حال تحصیل باشند، می‌توانند در زمان تنظیم پایان‌نامه از تسهیلات وام به میزان ۶۰۰ هزار تومان (برای پایان‌نامه‌های دوره کارشناسی ارشد) و ۸۰۰ هزار تومان (برای پایان‌نامه‌های دوره دکتری) برخوردار شوند.

 

بازنشستگان با پایان تعطیلات نوروز پیگیر اخبار مربوط به واریز حقوق و همسان‌سازی بودند که تا کنون دست‌شان در حنا مانده. البته منابع رسمی مقصر را برنامه هفتم توسعه می‌دانند و ظاهرا وعده‌وعید‌هایی درباره افزایش حقوق تا پایان خرداد داده شده است. بیمه تکمیلی هم که حالا مسئولیت آن به بیمه ملت واگذار شده، خبر مهم دیگری است که بازنشستگان به جد در حال پرس و جو درباره آن هستند. در این باره یک فرصت سه ماهه‌ای به بازنشستگان داده شده تا با مراجعه به cspf ثبت نام خود را انجام دهند. وام پنج ساله هم نظر بسیاری از بازنشستگان را به خود جلب کرده، اما نکته‌ای که نباید فراموش کرد این است که این وام تنها مختص بازنشستگان کشوری است نه تامین اجتماعی.

واریز حقوق بازنشستگان کی اجرا می‌شود؟
بازنشستگان درباره افزایش و همسان‌سازی حقوق دستشان در حنا مانده؛ آن هم به دلیل اینکه برنامه هفتم توسعه کماکان ابلاغ نشده، در صورتی که از وقت قانونی آن گذشته است. وزارت کار در این باره اعلام کرد که تاریخ اجرای برنامه هفتم از ابتدای سال جاری است و بنابراین اصلاحات در احکام حقوق بازنشستگان از اول فروردین اعمال می‌شود.

حالا پرسشی که توسط برخی مطرح شده این است که افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اتفاق می‌افتد؟ آنگونه که برخی منابع رسمی منتشر کرده‌اند همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد امسال اجرا می‌شود. افزایش ۳۰ درصدی حقوق بازنشستگان در دو سال پیش رو یعنی ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ اعمال خواهد شد. ناگفته نماند که واریز حقوق بازنشستگان کشوری بانک صادرات با افزایش دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در اواخر اردیبهشت ماه انجام گرفت.

سازمان تامین اجتماعی تنها بخشی از بدهی خود را از دولت دریافت کرده و در این میان سهمی از اعتبار اختصاص شده برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ندارد. موضوعی که می‌توان آن را علت اصلی تاخیر در انجام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دانست. آمار و ارقام منتشر شده موید این مطلب است، چرا که دولت بودجه ۴۵۳ هزار میلیاردی برای صندوق‌های بازنشستگی تعیین کرده که از این رقم ۲۵۶.۵ هزار میلیارد آن به صندوق بازنشستگی کشوری، ۳۲ هزار میلیارد تومان به صندوق تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح و ۱۴.۳ هزار میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی فولاد و وزارت اطلاعات اختصاص پیدا کرده است.

بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۳ بر عهده شرکت بیمه ملت گذاشته است. بازنشستگان و وظیفه‌بگیران متقاضی بیمه تکمیلی می‌توانند برای ثبت نام آنلاین «درخواست برقراری و انصراف» از یکم خرداد به مدت سه ماه تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ به روال سال‌های قبل اقدام کنند. بدین ترتیب بازنشستگان می‌توانند در دوره زمانی مشخص شده وارد سامانه ثبت نام آنلاین که دو صفحه اصلی سایت اطلاع‌رسانی به نام cspf.ir و همچنین درگاه خدمات الکترونیک صندوق به آدرس eservices.cspf.ir شوند و کار‌های مربوطه را انجام دهند. بیمه ملت، به عنوان شرکت بیمه‌گر قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان معرفی شده و بنابراین قراداد بازنشستگان به صورت خودکار منتقل می‌شود و همچنین مدارک و اسناد پزشکی هم مثل سال ۱۴۰۲ پرداخت خواهد شد؛ بنابراین بازنشستگان از این نظر نباید نگرانی داشته باشند.

مزایای بیمه اکمل
جزئیات بیمه تکمیلی بازنشستگان

قرارداد امسال صندوق بازنشستگی کشوری برای بیمه تکمیلی بازنشستگان با شرکت بیمه‌گر، برخلاف آنچه در ۱۲ سال گذشته مرسوم بوده از قرارداد کارمزدی یا صندوقی به سرانه‌ای تغییر کرده است. سرانه این قرارداد برای سال جاری از مبلغ ۶۷ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۰۷ هزار تومان برای هر نفر افزایش یافته است.

در واقع کل هزینه قراداد جدید برای هر نفر ۳۵۸ هزار تومان است که ۷۰ درصد آن توسط صندوق بازنشستگی کشوری و مابقی که همان ۱۰۷ هزار و ۴۰۰ تومان است توسط خود بازنشسته پرداخت می‌شود. مبلغ سرانه از ابتدای فروردین ماه محاسبه می‌شود و در حقوق خردادماه بازنشستگان کسر خواهد شد.

بیمه ملت به‌عنوان ارائه‌دهنده بیمه تکمیلی به بازنشستگان فهرستی از نمایندگان منتخب برای دریافت و ثبت اسناد درمانی تهیه کرده است. بازنشستگان دو هفته یعنی تا تاریخ ۲۱ خرداد ماه فرصت دارند تا از ساعت هشت صبح تا ۱۴ اسناد هزینه درمانی خود را تحویل نمایندگان منتخب بدهند تا کار‌های مربوط و پرداخت خسارت انجام شود.

بیمه ملت اسامی نمایندگان را در وبسایت خود قرار داده و بازنشستگان با مراجعه به آن می‌توانند از فهرست کامل این مراکز در سراسر کشور مطلع شوند و نسبت به ثبت و دریافت خدمات درمانی خود اقدام کنند. همچنین، لینک https://darman.mellatyar.app/home/damages برای دسترسی راحت‌تر بازنشستگان معرفی شده است.

بدهی؛ علت اصلی تغییر یافتن طرف قراداد بیمه تکمیلی بازنشستگان عنوان شده است. ظاهرا صندوق بازنشستگی کشوری بدهی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی خود را از شهریور ماه سال قبل به مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان به شرکت آتیه‌سازان حافظ پرداخت نکرده و همین امر موجب شده تا طرف قرار داد به بیمه ملت برای پوشش بیمه تکمیلی بازنشستگان تغییر پیدا کند.

نحوه دریافت وام پنج ساله بازنشستگان
صندوق بازنشستگی کشوری بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با بانک صادرات منعقد کرده، قرار است وام پنج ساله بازنشستگان ارائه دهد. بانک متعهد شده که بسته تسهیلاتی را بیش از ۱۴۰ درصد نسبت به سال قبل رشد دهد. در ضمن، نرخ سود سالانه ۴۰ درصد و اقساط وام از ۳۶ قسط به ۶۰ قسط افزایش یافته است.

سال گذشته دو هزار فقره تسهیلات ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری به مبلغ ۳۵ میلیون تومان و ۳۲ هزار فقره تسهیلات ضروری بازنشستگان کشوری به مبلغ ۳۰ میلیون تومان به حساب واجدان شرایط واریز شد؛ بنابراین قرار است امسال تسهیلات پنج ساله ۹۱ میلیونی در اختیار بازنشستگان کشوری قرار گیرد.


اعطای کارت اعتباری رفاهی متصل به اوراق وام، خرید انواع خدمات و محصولات شرکت‌های طرف قرارداد، تامین مالی در قالب طرخ نهضت ملی مسکن و همچنین ارائه خدمات شرکت‌های زیرمجموعه بانک صادرات به بازنشستگان از جمله امتیازاتی هستند که در مجموعه وام پنج ساله بازنشستگان ارائه می‌شوند. وام پنج ساله بازنشستگان متفاوت از وام بازنشستگان تامین اجتماعی است که مبلغ آن ۲۰ میلیون تومان تعیین شده. ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی به صورت مرحله‌ای است و در مرحله اول به ۲۰ هزار بازنشسته پرداخت شد.

روش های افزایش حقوق بازنشستگی
دوران جوانی یکی از بهترین فرصت‌های زندگی انسان‌هاست و اگر افراد از این دوران به بهترین شیوۀ ممکن و در جهت مثبت استفاده کنند، می‌توانند آینده مطلوبی داشته و در دوران میانسالی و پیری آسوده خاطر باشند و دغدغۀ مالی و اقتصادی نداشته باشند.

معمولا افراد برای انتخاب مشاغل و حرفۀ خود به دنبال موقعیت‌های شغلی هستند که آینده دار باشد. شاید بارها کلمۀ مشاغل آینده دار را شنیده باشید، یکی از فاکتورهایی که باعث می‌شود شغلی آینده دار محسوب شود، داشتن بیمه و حقوق بازنشستگی است‌.

اگر حقوق بازنشستگی و تسهیلات بیمه و سنوات برای شما جز اولویت‌ها بوده و مهم می‌باشد، حتما قبل از مصاحبۀ شغلی نسبت به شرایط آن آگاهی کسب نمایید.

حکم بازنشستگان تامین اجتماعی| ساده ترین شیوه دانلود حکم مستمری بگیران تامین اجتماعی
روش های افزایش حقوق بازنشستگی

چگونه بیمۀ بازنشستگی بگیریم؟
حالت اول
سن ۶۰سالگی برای آقایان و سن ۵۵سالگی برای خانم‌ها با ۲۰سال سابقه‌ کاری بازنشستگی محسوب می‌شود و شخص می‌تواند با ۲۰‌روز حقوق بازنشسته شود و اگر حقوق دریافتی او کمتر از حقوق شورای عالی کار باشد بر اساس ماده ۱۱۱قانون تامین اجتماعی به حداقل حقوق افزایش پیدا می‌کند.

حالت دوم
سن ۵۰سالگی برای آقایان و سن ‌۴۵سالگی برای خانم‌ها با حداقل ۳۰سال سابقۀ کار، بیمۀ بازنشستگی و حقوق بازنشستگی شامل حال‌شان شده و بر اساس قوانین شورای عالی کار مزایا و مستمری دریافت ‌می‌کنند.

حالت سوم


سن ۶۰سالگی برای آقایان و ۵۵سالگی برای خانم‌هایی که ۱۰سال سابقۀ کاری دارند، در این حالت شخص بیمه شده می‌تواند معادل ۱۰سال سابقۀ کاری تا ۲۰سال سابقه حقوق بازنشستگی دریافت نماید و لازم به ذکر است که حقوق بازنشستگی در این حالت ‌طبق میزان سنوات پرداخت حق بیمه می‌باشد.

حالت چهارم
خانم‌هایی که با ۲۰سال سابقۀ کاری دارای سن ۴۲هستند نیز مشمول حقوق بازنشستگی شده و می‌توانند با ۲۰روز حقوق بازنشسته شوند.

حالت پنجم
افرادی که دارای ۳۵سال سابقۀ کاری هستند، فارغ از سنی که دارند بدون هیچ گونه محدودیت سنی می‌توانند بازنشسته شده و حقوق بازنشستگی دریافت کنند.

حالت ششم
افرادی که در مشاغل سخت و پرخطر مشغول به کار هستند می‌توانند با ۲۰سال تا ۲۵سال سابقه کاری متداوم و متوالی سابقۀ کاری بازنشسته شده و حدود ۵تا ۱۰سال نیز به سابقۀ کاری آن‌ها افزوده می‌شود و با ۳۰سال و ۳۰۰روز حقوق بازنشسته می‌شوند.

حالت هفتم
افراد جانباز عزیز نیز می‌توانند با ۲۰سال سابقۀ کاری بازنشسته شده و متناسب با درصد جانبازی از سنوات ارفاقی بهره‌مند شوند و تسهیلات دریافت کنند. افراد جانبازی که درصد آسیب دیدگی آن‌ها ۲۰تا ۴۰درصد می‌باشد حداقل ۳تا حداکثر ۶سال سابقۀ کاری تشویقی دریافت می‌کنند.

حالت آخر
معلولان و افرادی که مشکلات جسمانی دارند با ۲۰‌سال سابقه بازنشسته شده و با توجه به درصد و میزان معلولیت سابقۀ ارفاقی دریافت می‌کنند.

نحوۀ محاسبۀ حقوق بازنشستگی
محاسبۀ حقوق بازنشستگی توسط بیمۀ تامین اجتماعی و بر اساس قوانین حاکم بر جامعه تعیین و محاسبه می‌شود. در واقع حقوق بازنشستگی سازمان تامین ‌اجتماعی طبق میانگین دستمزد دو سال آخر که به سازمان اعلام شده‌است، محاسبه می‌شود، برای همین توصیه می‌کنیم که اگر می‌خواهید به صورت دقیق از میزان حقوق خود اطلاعاتی کسب نمایید، سوابق بیمۀ خود را بررسی کنید.

در وهلۀ اول برای کلیۀ رکودهای افزایش حقوق‌های سنوات ۱۵درصدی در نظر گرفته می‌شود و ۱۵درصد افزایش برای تمامی حقوق‌ها اعمال می‌شود.

لازم به ذکر است که همسان سازی حقوق بین ۲۲تا ۷۰درصد متغیر بوده و میانگین حقوق بازنشستگان کاملا باید همسان سازی شده و تمامی بررسی‌های لازم انجام شود. در ادامه درباره نحوۀ افزایش حقوق بازنشستگی بیشتر صحبت خواهیم کرد.

چگونه حقوق بازنشستگی بیشتری بگیریم؟
با وجود مشکلات اقتصادی و افزایش نیازهای مالی افراد، سالمندان و افراد بازنشسته نیز با توجه به نیازهای خود و تسهیلات مربوط به بیمه به دنبال افزایش حقوق خود بوده و مشتاق به افزایش حقوق خود می‌باشند.

طبق آمارهای اخیر حدود ۶میلیون و ۲۰۰هزار نفر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند که حقوق مستمری بازنشستگی، از کار افتادگی و بازماندگی دریافت می‌کنند و به جرئت می‌توان گفت که ۷۰درصد از تعهدات سازمان تامین اجتماعی مربوط به مستمری بازنشستگان است.

سازمان تامین اجتماعی نیز طبق مادۀ ۹۶ قانون، موظف است که مجموع مستمری بازنشستگی، بازماندگی و از کار افتادگی را حداقل سالی یک بار افزایش دهد تا افراد سالمند و بازنشسته با افزایش درصدی از حقوق خود بتوانند به مشکلات مادی خود رسیدگی کنند و لازم به ذکر است که راهکارهایی نیز وجود دارند که باعث افزایش حقوق می‌شود.

اگر خواهان افزایش حقوق خود در دوران بازنشستگی می‌باشید، مهم‌ترین نکته این است که سابقۀ بیمه‌ خود را افزایش دهید، مثلا اگر فقط پنج سال سابقه بیمه داشته باشید، مسلما مبلغ و حقوق چندانی در دوران بازنشستگی دستتان را نمی‌گیرد.

اگر در شرکت و ارگان خصوصی مشغول به کار هستید، باید نهایت دقت را داشته باشید که کارفرمایان حق بیمه شما را به صورت کامل پرداخت می‌کنند یا خیر، در غیر این صورت ممکن است که کارفرما حقوق شما را به صورت کامل بپردازد، اما حق بیمه شما را به صورت ناقص پرداخت نماید و شما در زمان بازنشستگی مبلغی کم‌تر از حقوق کنونی خود دریافت کنید.

برای اینکه بتوانید حقوق بازنشستگی خود را در دوران بازنشستگی افزایش بدهید باید در دو سال آخر فعالیت کاری خود بسیار فعال‌تر ظاهر شوید، تا در دوران بازنشستگی حقوق‌تان بر این اساس محاسبه شود.

در خصوص شیوۀ افزایش حقوق دوران بازنشستگی، مشاوران حقوقی راهکار زیر را ارائه داده‌اند:
“اگر شخصی مایل به دریافت حقوق بازنشستگی بیشتر است، باید راندمان و ساعات کاری خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد تا بتواند در زمان بازنشستگی حقوق مطلوبی را دریافت نماید.”

در پایان باید گفت…
شیوۀ دریافت حقوق بازنشستگی و میزان افزایش حقوق و دستمزد تنها به عملکرد کاری و سابقۀ درخشان شما بستگی دارد و باید تمامی تلاش خود را به کار بگیرید تا طبق قوانین حاکم با افزایش سابقه بیمه، حقوق مستمری بازنشستگی متناسب و کافی دریافت کنید.

 

آخرین اخبار اجتماعی را در صفحه اخبار اجتماعی حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

 

 

ارسال نظر