نجات دو جوان گرفتار شده در ارتفاعات توچال از مرگ حتمی

سخنگوی آتش نشانی تهران از نجات دو جوان گرفتار شده در ارتفاعات توچال توسط نیروهای آتش نشانی و هلال احمر خبر داد.
تاریخ: 22 دی 1403
شناسه: 128081

حادثه 24 - سخنگوی آتش نشانی تهران از نجات دو جوان گرفتار شده در ارتفاعات توچال توسط نیروهای آتش نشانی و هلال احمر خبر داد.

سید جلال ملکی از نجات دو جوان گرفتار شده در ارتفاعات توچال خبر داد و گفت : ساعت ۱۲:۰۵ ظهر روز گذشته، یک مورد حادثه گرفتار شدن افراد در ارتفاعات توچال اعلام می‌شود و بلافاصله دو گروه نجات ویژه کوهستان به محل حادثه اعزام می‌شوند.

 وی افزود: در این حادثه دو مرد جوان ۳۶ ساله و ۲۶ ساله که خارج از مسیر اصلی در شیب شدید دره مشغول تردد بودند، مسیر را گم می‌کنند و گرفتار می‌شوند و حدود ۳۰ متر تا انتهای دره سقوط کرده بودند.

ملکی با بیان این که این عملیات بیش از ۲۰ ساعت طول کشید، اظهار کرد: هر دو نفر زنده هستند اما دچار مصدومیت از ناحیه پا و کمر شده‌اند که به مراکز درمانی منتقل شدند.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

  صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه