تسنیم

شبیخون پلیس به مخفیگاه زورگیران بی رحم در چابهار

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش شبانه‌روزی ماموران انتظامی باند زورگیری و سرقت تلفن همراه در شهرستان چابهار متلاشی و اعضای آن دستگیر شدند.

 

انهدام باند بزرگ قاچاق مشروبات الکلی در جزیره قشم

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از انهدام یک باند بزرگ قاچاق مشروبات الکلی در جزیره قشم و دستگیری ۶ نفر در این رابطه خبر داد.

 

زمان واریز سود سهام عدالت 99 مشخص شد

مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با اشاره به این که سود سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی برای سال ۹۹ حدود ۵۵۰ هزار تومان است گفت: برآورد زمانی ما این است که در دهه سوم اسفند می‌توان سود را به حساب مشمولان واریز کرد.

 

رتبه بندی معلمان روز اول اسفند در مجلس بررسی می شود

سرپرست مرکز پژوهش‌های مجلس نوشت: مجلس با حمایت از دولت در اقدامی کم سابقه، بررسی رتبه‌بندی معلمان را به بعد از بودجه موکول نکرد.

 

خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت؛ فعلاَ منتظر نباشید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: جاماندگان سهام عدالت نباید به این زودی در انتظار فعال‌سازی سامانه برای ثبت نام به منظور دریافت سهام عدالت باشند.

 

قاتل محسن قاسمی دستگیر شد

یکی از افرادی که در کمپ ترک اعتیاد اقدام به ضرب و جرح مرحوم محسن قاسمی کرده بود، دستگیر شد.

 

دستگیری سرکرده باند سارقان مسلح خودرو در ماهشهر

فرمانده انتظامی خوزستان از دستگیری سرکرده باند سارقان مسلح خودرو در شهرستان ماهشهر خبر داد.

 

قتل هولناک جوان 34 ساله با اسلحه در مغازه اش

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان مهرستان عاملان قتل مسلحانه جوان ۳۴ ساله پس از چهار ماه فرار دستگیر شدند.

 

درخواست طاها پسر شهید رنجبر از فرمانده ناجا

سردار حسین اشتری در دیدار با خانواده شهید رنجبر با تبریک و تسلیت شهادت این مأمور شجاع و فداکار انتظامی، دست نوازشی بر صورت فرزندان این شهید عزیز کشید. سردار اشتری خطاب به پسر شهید گفت: اگر خواسته و یا حرفی دارد بگوید که طاها در یک جمله گفت می‌خواهم که قاتل پدرم هر چه سریعتر به سزای عمل خود برسد.سردار در پاسخ به این خواسته پسر شهید افزود: قطعا همینگونه است و بنده به شخصه این موضوع را پیگیری می کنم و دستگاه قضایی نیز در اسرع وقت حکم لازم را اعلام و آن را اجرایی خواهد کرد.

 

رتبه بندی معلمان و یک بام و دو هوا آموزش‌ و‌ پرورش

رتبه‌بندی معلمان از طرح‌های قدیمی اما روی کاغذ مانده در آموزش و پرورش است که هنوز هم بعد از یک دهه چاره‌ای برای اجرای آن اندیشیده نشده است.