فردی که با پراید خودش، لوازم داخل سایر پرایدهای را سرقت میکرد، با همدستش دستگیر شد.
رییس پلیس پایتخت اعلام کرد: در این مرحله از طرح رعد، ۶۴۵ سارق، زورگیر، مالخر دستگیر شدند و ۸۴۲ پرونده به سرانجام رسید.
رییس اداره بهزیستی شهرستان سیب و سوران از ممانعت از ازدواج یک دختر کم سن و سال در این شهرستان خبرداد.
شب گذشته در پی درگذشت محمد علی کشاورز هنرمند پیشکسوت سینما و نئاتر، گروهی از هنرمندان و بازیگران سینما برای همدردی با خانواده مرحوم در منزل وی حضور یافتند.
چندی پیش خبر قتل یک مرد ۳۶ ساله در حکیمیه، توسط پلیس مورد بررسی قرار گرفت. این پرونده ۴ متهم داشت که در بین مجرمان تاجر، کارآموز وکالت و پرستار دیده میشد.
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت:در تهران حدود ۶۰ نفر به دلیل دست داشتن در آتش سوزیهای اخیر دستگیر شدند اما هیچکدام از آنها به قصد تخریب و یا اقدام علیه امنیت کشور مرتکب این عمل نشدهاند.
واکنش نماینده دادستان به ادعای متهم «اکبر طبری» مبنی بر بی اطلاعی از خرید ۴۲ میلیون و ۳۸ هزار و ۷۱۶ سهام توسط مشایخ به نام وی در جلسه سوم دادگاه را مشاهده میکنید.
سومین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه و متهمان دیگر این پرونده، صبح امروز یکشنبه ۲۵ خرداد به ریاست قاضی بابایی در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.
تصویر جدیدی از مصطفى نیازآذرى از عناصر اصلی و فراری شبکه ارتشاء اکبر طبری را منتشر کرد.