سال 2019 میلادی با رویدادهای تلخ و شیرین و گاه عجیبی در سراسر جهان همراه بود. از سیل و زلزله های مرگبار گرفته که تغییرات آب و هوایی شدید و طبیعت عامل بروز آنها بوده تا حوادثی که انسان ها زمینه ساز وقوع آن بوده اند.
مرد معتاد که حدود یک سال قبل دختر جوانی را در خانهاش به قتل رسانده بود در جلسه دادگاه مدعی شد به دستور خواهر مقتول این جنایت را مرتکب شده است.
پسر جوان که در جریان درگیری لفظی با دخترخالهاش مرتکب قتل شده بود از سوی قضات به قصاص محکوم شد.
با گذشت دو ماه از کشف جسد سوخته پسر جوان در اطراف امامزاده داوود، کارآگاهان پلیس با شناسایی ردپای یک دختر و مرد افغانستانی مقیم سوئد یک گام به حل این معمای جنایی نزدیک شدند.
مرد قاچاقچی که در جریان درگیری با دوستش او را با شلیک گلوله به قتل رسانده بود، صبح یکشنبه در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز محاکمه شد.
پسر جوانی که به خاطر دوستی با یک دختر طلاهای مادرش را سرقت کرده بود، صبح دیروز بههمراه مادرش با اتهام آدم ربایی از سوی همان دختر در شعبه 10 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
جوانی که بهخاطر یک سوءتفاهم دوستش را به قتل رسانده بود با پرداخت دیه و رضایت اولیای دم از قصاص رهایی یافت.
پسر جوان که عکاس سلبریتیهاست با اتهام تعرض به دختر همشهری خود پای میز محاکمه ایستاد.
با گذشت بیش از 41 سال از مرگ 11 زن و مرد در حادثه ریزش سقف بیمارستان سینای تهران سرانجام کیفرخواست این پرونده از سوی بازپرس دادسرای جنایی تهران صادر شد.
قاضی دادسرای ویژه سرقت پایتخت پس از تبرئه یک ضایعات فروش که به اتهام سرقت یک لوله آب از داخل بوستان دستگیر شده بود خسارت پیمانکار را نیز از جیب خودش پرداخت کرد.