مرد شیشهای که در جریان یک درگیری دوستش را به قتل رسانده بود از سوی قضات دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد.
دو زن جوان با مراجعه به دادگاه کیفری استان تهران در شکایتهای جداگانه مدعی شدند از سوی دو مرد مورد تعرض قرار گرفتهاند.
تازه عروس که به خاطر اختلاف خانوادگی مادر شوهرش را کشته بود با رضایت خانواده مقتول و حکم دادگاه از زندان آزاد شد.
مرد خشمگین که کودک معلولش را به قتل رسانده بود در تازهترین اعترافات خود جزئیات این جنایت را فاش کرد.
مرد جوانی که با مسموم کردن نسکافه قصد داشت عمو و زن عمویش را به قتل برساند، پس از بازداشت مدعی شد آنها به اشتباه نسکافه مسموم را خوردهاند.
عامل قتل پارک مشیریه پس از آنکه 2 بار تا پای چوبه دار رفت، توانست با جلب نظر اولیای دم از قصاص رهایی یابد.
پسر دانشجویی که در پی یک درگیری خیابانی جوانی را بهقتل رسانده بود، با گذشت اولیای دم بزودی برای جنبه عمومی جرم در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه میشود.
پسرجوانی که دوستش را بهخاطر انتشار عکسهای مستهجن در اینستاگرام به قتل رسانده بود از سوی قضات دادگاه کیفری تهران به قصاص محکوم شد.
همزمان با مرگ زن جوان بر اثر آتشسوزی بازپرس جنایی ضمن بازداشت شوهر صیغهای او دستور بازبینی دوربینهای مداربسته اطراف محل آتشسوزی و بررسی پرونده پزشکی این زن را برای یافتن علت این ماجرا صادر کرد.
زن جوان که برای تصاحب اموال شوهرش نقشه ربودن او را طراحی و اجرا کرده بود بزودی با همدستانش در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.