ایلنا

مرگ مشکوک یک زن باردار در بیمارستان خاش / آیا قصور پزشکی رخ داده؟

زن بارداری که چند روز پیش با پای خود به بیمارستان خاش در استان سیستان و بلوچستان رفته بود پس از چند ساعت به دلیل وخامت حالش فوت کرد.

 

4 سال گذشت؛ تکلیف مقصران حادثه قطار تبریز –مشهد کی مشخص می شود؟

پس از گذشت 4 سال از حادثه قطار تبریز-مشهد و جان‌باختن47 نفر از زائران آذربایجانی مشهد الرضا فعلا تکلیف این پرونده مشخص نشده و مردم همچنان منتظر محاکمه مقصران این حادثه هستند.

 

جزئیات حادثه انفجار اردستان

مهدی خانی توضیح داد: علل حادثه شرکت کاوه فولاد آریا بررسی شده و چرایی ماجرا تا چند روز آینده اعلام می‌شود.

 

ترکاشوند سکته مغزی کرد

معاون سابق باشگاه پرسپولیس دچار سکته مغزی شد.

 

۱۹ مصدوم در واژگونی مینی بوس در جاده قوچان

رئیس جمعیت هلال احمر قوچان از واژگونی مینی‌بوس در محور قوچان- چناران نزدیک روستای علی زینل خبر داد.

 

عرفان روحانی، مدافع استقلال کرونایی شد

بازیکن تیم استقلال تهران به ویروس کرونا مبتلا شد.

 

بخشش قاتل میاندوآبی ۲۴ سال پس از جنایت

رئیس زندان میاندوآب گفت: زندانی محکوم به قصاص در این شهرستان از طناب دار نجات یافت.

 

پسر 18 ساله آبروی زنان و دختران ایلامی را برد

رئیس پلیس فتای استان ایلام گفت: پسر 18 ساله که عامل انتشار تصاویر خصوصی دختران این استان بود بازداشت شد.

 

حامد عنقا رابطه میان قتل میترا استاد و سریال آقازاده را رد کرد

نویسنده و تهیه‌کننده «آقازاده» می‌گوید: این سریال بدون مشورت با سطوح بالا امکان ساخت نداشت. او با تکذیب ماجرای تذکر صداوسیما و ساترا به سازمان اوج برای تولید «آقازاده» گفت: عده‌ای در جامعه خود را به تجاهل می‌زنند اما ما تمام ملاحظات لازم را هنگام تولید رعایت کردیم.

 

رضا آران، اولین شهید مدافع سلامت سیرجان

مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: اولین شهید مدافع سلامت سیرجان آسمانی شد.