مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: جوانی ۱۷ ساله به دلیل عدم آشنایی به فن شنا در چاه نیمه چهار شهرستان زهک غرق شد.
فرمانده انتظامی اقلید گفت: نوجوان 16 ساله به اتهام قتل یک جوان سی ساله یک ساعت بعد از وقوع قتل دستگیر شد.
رئیس دادگستری گنبدکاووس ضمن رد خبر منتشره شده در فضای مجازی مبنی بر تجاوز به دو کودک 7 و 8 ساله در روستاهای گنبد کاووس گفت: متهم به جرم آدمربایی دستگیر و در زندان به سر می برد.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس استان از شهادت مدافع امنیت در اصفهان خبر داد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم از دستگیری کودک آزار قمی خبر داد.
عوامل فیلم «بانکزدهها»، فیلم اکران نشده «علی انصاریان» به بهانه چهلمین روز درگذشتش بیانیهای نوشتند.
وکیل مدافع اکبر طبری از نقض رأی بدوی پرونده موکل خود توسط دیوان عالی کشور خبر داد و گفت: پرونده به لحاظ وارد دانستن نقص تحقیقات و ایرادات قانونی جهت رسیدگی مجدد به شعبه صادرکننده رأی اعاده شد.
عصر امروز حوالی میدان بیهقی یک مرد میانسال مورد اصابت ضربات متعدد چاقو قرار گرفته و جان خود را از دست داد.
جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیری عوامل قتل جوان سراوانی خبرداد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی سبزوار گفت: برخورد اتوبوس با یک دستگاه تریلی در جاده سبزوار - نیشابور ۴۹ مصدوم به جا گذاشت.