مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان از مصدومیت ۲۲ نفر به دلیل تصادف یک دستگاه تریلی با یک دستگاه اتوبوس در جاده کاشان_قم خبر داد.
فرمانده انتظامی شهرستان قوچان از مرگ مرد ٣۵ ساله قوچانی بر اثر برق گرفتگی خبر داد.
دو نفر از کارگران مصدوم حادثه کارخانه فولاد «سپهر شرق» عجبشیر که بر اثر پرتاب مواد مذاب و گدازههای درون کوره به شدت زخمی شده بودند، روز گذشته در بیمارستان سینای تبریز جان باختند.
علی جهانی با اعلام خبر ثبت نام قریب به ۹۰ هزار مستمریبگیر تامین اجتماعی برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه، گفت: «پرداخت تسهیلات در حال انجام است و تا این لحظه به حدود ۴۳ هزار بازنشسته پرداخت شده است.»
جانشین انتظامی شهرستان زبرخان در خراسان رضوی گفت: یک مورد نزاع خانوادگی در یکی از مناطق شهرستان زبرخان به مرکز فوریت های پلیسی ١١٠ اعلام شد که بلافاصله اکیپ گشت کلانتری ١٢ شهر خرو به محل اعزام شد.
روز گذشته، یک دامدار به دلیل سقوط از ارتفاع کوه جان باخت.
حسن ایزدان (بازرس کانون بازنشستگان کارگری تهران) در تماس با خبرنگار ایلنا، از عدم واریز وام هفت میلیون تومانی به حساب بازنشستگان کارگری انتقاد کرد.
روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه به ادعای محمدباقر قالیباف درباره همسانسازی حقوق بازنشستگان واکنش نشان داد.
شخصی که در یک مکان عمومی ایجاد رعب و وحشت کرده بود به ۲۰۰ ساعت خدمت عمومی برای شهرداری محکوم شد.
سفیر ایران در استکهلم گفت: بی حرمتی و تعدی به حقوق اتباع ایرانی را تحمل نخواهم کرد و موضوع را تا شناسایی و مجازات خاطیان پیگیری میکنم.