مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ارومیه زنده شدن نوزاد در غسالخانه را تکذیب کرد.
سردار آقاخانی از دستگیری صحنهگردان تصادفهای ساختگی و کلاهبرداری از شرکتهای بیمه با ۱۵ فقره تصادف ساختگی به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در استان خبر داد.
در روزهای گذشته اخباری مبنی بر فرار رسول دانیال زاده ابر بدهکار بانکی به خارج از کشور در فضای مجازی منتشر شد که صحت و سقم این موضوع را در این گزارش بخوانید.
پلیس فتا به موضوع هک اطلاعات ۱۰ میلیون کارت بانکی در کشور ورود کرد.
معضل ضرب و شتم دانش آموزان توسط برخی معلمان متاسفانه همچنان دیده می شود.
بخشدار سردشت دزفول از جان باختن یک نفر بر اثر تیراندازی در یک جشن عروسی در شهر حمزه از توابع این بخش خبر داد.
با فوت یک بیمار کهنسال در بخش داخلی بیمارستان امام رضا (ع)، همراهان او پزشک معالج را مورد فحاشی و ضرب و شتم قرار دادند.
مراسم ختم مرحومه «صدیقه فریدون» خواهر حسن روحانی رئیس جمهور با حضور مسئولان کشوری و لشکری در مسجد بلال صداوسیما برگزار شد.
مجری جنجالی و خبرساز تلویزیون، شب گذشته برای اجرای یک برنامه ورزشی در قاب جادویی ظاهر شد.
سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا درباره راه تشخیص پیامک واقعی و غیر واقعی با یکدیگر توضیحاتی داد.