زمان مطالعه: 2 دقیقه

مصرف مواد لبنی سنتی، عامل افزایش ابتلا به تب مالت در یزد

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: مصرف مواد لبنی سنتی،عامل افزایش ابتلا به بیماری تب مالت در یزد شده است.
19 مرداد 1398
شناسه : 14626
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/14626
2812+
بالا
مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: مصرف مواد لبنی سنتی،عامل افزایش ابتلا به بیماری تب مالت در یزد شده است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: مصرف مواد لبنی سنتی،عامل افزایش ابتلا به بیماری تب مالت در یزد شده است.

رضا مورکیان با اشاره به ضرورت افزایش سواد سلامت عمومی، اظهار کرد:‌  در چند سال اخیر شیوع بیماری تب مالت یا بروسلوز افزایش یافته به طوریکه در سال‌های 95 تا 97 به ترتیب  154 ،171 و 241 نفر به این بیماری مبتلا شدند.

وی با بیان این‌که متاسفانه آمار ابتلا به تب مالت روندی رو به رشد داشته است،‌ افزود:‌ علت افزایش آمار مبتلایان به بیماری تب مالت در سال‌های اخیر مواردی از قبیل واکسینه نکردن دام‌ها، مشکلات بهداشتی دامداری‌ها و رشد قارچ گونه لبنیاتی‌های سنتی است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد،‌ گفت:‌ توسعه لبنیات سنتی، بیشترین درصد آلودگی را در این زمینه به خود اختصاص می‌دهد.

این مسئول در پایان خاطرنشان کرد:‌ در حال حاضر 300 واحد توزیع مواد لبنی سنتی در استان یزد فعالیت می‌کنند.

ارسال نظر