رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت، با اشاره به پلمب یک واحد صنفی اغذیه فروشی در غرب تهران، گفت: مالک این رستوران، برای مشتریانش گوشت آبزیان غیرمجاز را پخت میکرد.
سردار علی ذوالقدری به تشریح این خبر پرداخت و گفت: با شکایت شهروندان ساکن محدوده غرب تهران در خصوص فعالیت غیرقانونی یک رستوران در این محدوده، ماموران جهت بررسی به محل اعزام شدند.
این مقام ارشد انتظامی، عنوان داشت: در تحقیقات انجام شده مشخص شد که مالک و متصدیان این رستوران اقدام به پخت آبزیان غیرمجاز میکند که با هماهنگی از سوی دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه 19 تهران، کارشناسان دانشکده دامپزشکی و سازمان تغزیرات این واحد صنفی پلمب شد.
وی افزود: در بررسیهای انجام شده 3 کارتن و 2 کیسه نایلونی حاوی20 کیلوگرم صدف، 70کیلوگرم خرچنگ، 21کیلوگرم گوشت کوسه و 15کیلوگرم گوشت هشت پا، کشف شد که بنا به گفته مالک رستوران از شهرستانهای جنوبی کشور به تهران منتقل شده بود.
رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس هماهنگی با دادستان تهران، این میزان گوشت مکشوفه در محل معدوم و برای متصدی واحد صنفی مذکور اخطار پلمب 7 روزه صادر شد.